TopplistanPersonligtDetaljer för "Hanna Fridén"

Hanna Fridén

Hanna Fridén
Fest, konst, mode, fylla, prettoutövningar och champagnefester blandad med billig skitöl
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

Flytt - Metrobloggen.se/hannafriden
2008-04-22 20:21:00
JAG BYTER ADRESS NU!metrobloggen.se/hannafridenSå. Det är därför det varit lite segt den senaste tiden, men nu kör vi på för fullt! Jag har inga nya regler eller något, får göra precis vad jag vill. Men jag har en sak som spurrar mig lite mer: lön.Tacka fan för det.Följ med mig nu. Uppdatera länkar och adresser. Imorgon lottar jag dessutom ut den där T-shirten som ni alla vill ha, så missa inte! Följ mig och gör mig galant, eller lämna mig blödande i min misär. Känns spännande, lite läskigt, men taggande. Allt på samma gång. Hejdå gamla bloggen, nu ses vi inte mer. Det har varit en fin tid.Ni kan ju länka artikeln om det hela också om ni vill, så får vi fin spurr på det hela. Tack!
Mer om: Blaj
Arg-programmet söker: Vän av ordning
2008-04-22 13:51:00
Jag vill ha en person som gillar att skriva lappar i programmet. Typ, så for någon glömmer att ta ut tvätten ur maskinen eller så. Eller när någon spelar musik, är dålig på att städa och så vidare.Någon som verkligen tycker att det här med lappar är en grym grej.Ni får gärna gilla att skriva långa lappar där ni på ett vad ni inbillar er är "subtilt" vis hånar mottagarna. Börja artigt, sedan stegvis hinta mer och mer på de skyldigas mindervärdiga gener, fullkomliga inkompetens samt ja... att de är respektlösa mot sin omgivning och lägger börda på andra och allt annat möjligt trams ni brukar vräka ur er.Maila mig på: hannafrid@hotmail.comSkicka med en motivering. Högst 500 tecken. Är det över 500 tecken så blir jag arg och slänger det. 
Mer om: Jobb
Elsa Hosk och fabror Fester
2008-04-22 09:08:00
Foto: Roland-Philippe KretzschmarIbland blir man fotad tillsammans med en superlyckad fotomodell, i det här fallet Elsa Hosk, och man bara.... Ja. Sånt är livet. Jag lagrar min ångest bland rynkorna i pannan.Jag ÄR Farbror Fester!
Mer om: Blaj
Omedvetet arg
2008-04-22 09:02:00
Annika Marklund passade på att fota mig vid inspelningen av förra veckans program. Det blev fint. Och jag vet inte vad det är med den här bilden, men jag gillar den verkligen.Jag undrar vad jag tänker på?Jag ser koncentrerad ut. Lite argt fundersam. Jag kommer inte ihåg att jag skulle ha varit arg. Vad var det jag tänkte på?Jag gissar på att jag bara var sur på att mina byxor gled ner hela tiden. Kolla greppet. Uppryckningsgreppet. Vad arg jag var på mina byxor, ser jag nu. Men jag gillar ju de där byxorna! De är roliga. De är pisstajta i låren men aslösa runt buk och midja. En stor, tom påse, sedan astajta runt låren. Legendariskt dålig passform, men också mina favoritjeans.
Mer om: Blaj
Äckelprogrammet
2008-04-22 08:56:00
Morgondagens program kommer att handla om äckel. Och när vi satt och funderade på vad som anses äckligt så kom man ganska snabbt fram till att det mesta som känns äckligt har med kroppen att göra, då specifikt saker som avlägsnats från en kropp. Som hår, saliv, snor, mens, bajs. Hår speciellt är något som få skulle säga var äckligt på någons huvud, men om det hamnar i din mat och fastnar mellan dina tänder så skulle du, med högsta sannolikhet, må illa.Eller om du hånglar med någon? Du tycker inte att deras saliv är äckligt när ni rullar tunga, men ni skulle inte dricka ett glas med deras spott.Nåja, vi ska diskutera äckel. Göra äckliga prylar. Ta upp typiska, äckliga grejer i "parrelationer" och situationer med ett one night-stand eller någon som du just börjat dejta. Kolla lite på om det är olika för tjejer och killar också, eller om det är ungefär detsamma.Som Johan på ZTV sa:"Nej, okej. Nej. Vi killar vill inte direkt höra om tjejer bajs, men vill ni verkligen höra...
Mer om: Blaj
Näst-nästa program: ARG!
2008-04-21 16:19:00
Okej, nästa vecka, alltså inte nu på onsdag så ska vi ha tema "arg". Vi ska ha en massa människor i studion som bara är skitförbannade på saker och vill argumentera emot det. Passande efter 1 maj, passande i komplement till våran lilla dag där alla demonstrerar artigt och gulligt.Men, jag söker lite folk till programmet. Bland annat:Någon som verkligen, verkligen hatar "Dagens outfit" och "modebloggare" rent generellt. Om du tror att du kan prata om det i TV och kan, enligt vad du anser, argumentera väl om det hela. Så maila mig. Bifoga även din argumentation.En rimlig mängd tecken, tack. Klipp och klistra in i word och kör ett max på 500 tecken och det blir bra. Om du skriver skitlångt så kastar jag det i papperskorgen och kommer av princip utdöma dig som för mycket av en idiot för att argumentera om något alls. Tack!
Mer om: Jobb
Solkysst
2008-04-21 12:21:00
Ah. Garanterad sommarvärme idag. Och huden luktar av det. Jag undrar varför man glömmer bort det där varje år, hur hud luktar efter att man suttit i solen. Det luktar lite bränt, men inte på ett äckligt vis. Bara lite... Ja. Luktar solkysst.Eller, jag vet egentligen inte om jag gillar lukten i sig, men man tänker glada sommartankar direkt! 
Mer om: Blaj
Middag på onsdag, David?
2008-04-20 22:34:00
Man vet att man är internetstörd när man bokar upp en middag med en av sina bästisar som man inte träffat på sjukt länge genom bloggen, eller?Onsdag kväll, David ! Du, jag, mat och vin. Så ska vi ta igen oss ordentligt. Saknar dig, vännen. Puss.
Mer om: Blaj
Var är min middag?
2008-04-20 21:32:00
Jag sitter i övrigt här och förvirrad. Jag har inte fått någon middag ikväll. Den har inte dykt upp framför mig. Jag blir alltid förvirrad när det händer.Se. Jag förväntar mig att den ska komma automatiskt. Att någon ska laga den åt mig. Alltid. Så jag kan sitta och undra när maten kommer och helt plötsligt så inser jag att ingen har någon plan på att laga middag åt mig och då grips jag av panik. Klockan är halv tio och jag har inte ätit middag. Det är fruktansvärt. Jag har även gått fram och tillbaka till kylen ungefär 10 gånger och varje gång har jag konstaterat att ingen ny, mystisk mat har dykt upp. Det finns ingen mat i kylen.Det finns ingen mat i kylen, Hanna.Jag vet inte hur jag ska göra, riktigt.Jag vill inte handla mat. Jag vill inte laga mat.Den ska stå här. Här. Rakt framför mig. Sedan ska jag äta den. Det är så det ska vara, helt enkelt.För tillfället äter jag torra havregryn. Det är ingen grym mat.
Mer om: Blaj
All work and no play
2008-04-20 21:13:00
Nej. Jag tänker inte jobba idag. Skiter i det.När jag jobbar så här mycket så blir jag grinig. Jag blir sur. Jag blir bitter. Då blir det jag gör inte särskilt bra. Nu tänker jag skita i att jobba och slappna av. Det känns jävligt bra, ska ni veta.Bra beslut. GRYMT beslut!I övrigt tänker jag börja schemalägga precis allt under mina dagar. Strötid är dålig tid, effektivisering och kraftryck. Sedan fritid. Mycket bättre än en massa ostrukturerat skit varje dag.
Mer om: Blaj
Alla dessa Johan
2008-04-19 17:06:00
Jag undrar hur många Johan det finns. Jag har 23 i min mobil. Det är ganska många. Tycker jag nog.Min lillebror heter Johan. Johan Erik Strömgren, fin vän sedan en tid tillbaka, heter Johan. En av mina redaktörer på ZTV heter Johan, Johan Jepson. En av mina andra bästa vänner heter Johan. Fyra killar jag dejtat heter Johan.I min lågstadietklass gick det två Johan, kanske till och med tre. Kommer inte ihåg exakt.Och så många man pratat med, jobbat med eller vet om heter Johan.Det lustiga är att alla jag träffat som heter Johan också råkar vara fantastiska människor. Precis alla. Alla har varit omtänksamma. Alla har varit fina. Alla har varit fantastiska.Jag undrar om det finns någon magi i namnet. Eller, jag vet inte. Men Johan är ett fint namn, och jag gillar folk som heter Johan.
Mer om: Blaj
Johan Lindqvist
2008-04-19 14:41:00
Johan Lindqvist har börjat blogga igen. Det gör mig lycklig. Jag blev så ledsen förut när han stängde ner sin blogg, den har ändå varit en av mina absoluta favoriter sedan första gången vi sprang på varandra i Humlegården och skulle tävla i längdhopp.Men nu är den uppe igen, och jag är glad.kram Johan. Vore trevligt att springa på varandra snart igen.
Mer om: Bloggar
Johans skrev
2008-04-18 20:43:00
Johan Erik Strömgren! Här är shortsen du badade med hemma hos mig för några helger sedan. Jag har inte tvättat dem sedan dess, så det är lite som att jag går omrking med ditt skrev fast i mitt skrev ikväll. Hoppas du blir glad. 
Mer om: Blaj
Paus
2008-04-18 19:20:00
Ikväll blir det middag hemma hos Robert Grave! Känns bra, det var längesedan vi hängde nu. Ni vet hur det går i perioder med vänner? Man ringer och ses precis varje dag och sedan blir man galen, irriterad och vill kräkas över dem. Eller nej, kanske inte. Men man behöver omväxling. Nu har jag och Robert haft lite omväxling, och nu kan vi hänga igen, som de kära vänner vi är.Varför skulle det här egentligen vara så fel i romantiska förhållanden, kan jag då undra? Att ta en paus alltså? Man gör det ju med vänner hela tiden, och det är aldrig en big deal. Men i förhållanden är det skrik och panik och helvete och allt är förskräckligt och det blir tjafs och det tar slut.Helt orimligt, egentligen.Man växlar ju dessutom vilka vänner man hänger med mest hela tiden. Det gör man. Är det helt orimligt att göra det här i romantiska förhållanden? Jag är visserligen lite väl avundsjuk av mig för att palla det, tror jag. Men det skulle helt klart hjälpa till. Jag dejtar ju aldrig någon mer än... t...
Mer om: Blaj
Vissa PR-människor...
2008-04-18 16:32:00
Äh. Jag får alltid en massa mail av företag som vill sponsra med produkter till tävlingar. Och det är väl okej, att fråga alltså, men de har så sjukt mycket krav. Jag vill kräkas när jag ser deras krav. Först och främst så berättar de vad bloggläsarna kan vinna (alltid skit) och sedan säger de, som om de vore en skitstor ynnest från deras sida, att jag självfallet får en av produkterna själv. Så berättar de i ett pisslångt mail precis hur tävlingen ska se ut också.Och vad jag undrar är... Hur kan företag förvänta sig att man ska lägga ner så mycket tid åt dem helt gratis? Att man ska sitta där och arrangera värsta tävlingen hipp som happ? Att de dessutom ska dirigera hur det ser ut på min blogg?Men alltså, företag mailar mig helt seriöst och bara GODIS, TRE GODISPÅSAR. DU FÅR EN SJÄLV. Eller STRUMPBYXOR, en till mig och ett par som pris! Eller mobilväskor! Vem fan använder ens mobilväskor? Alltså allvarligt?Nä. De som sköter PR åt de här företagen borde få sparken. Allvarligt. Att s...
Mer om: Blaj
Jag kan fanimej ingenting!
2008-04-18 11:51:00
Snart till jobbet. Uff. Är lite traumatiserad av mardrömmar för tillfället. Ingen med sluskiga brain eating zombies eller sönervittrande tänder, direkt. Utan de är glada och käcka. Men hemska.Jag har haft dem i två veckors tid nu. Alltid med olika människor och med olika grejer. Jag drömmer att vissa vänner och bekantskaper dyker upp, är skitglada, skrattar åt mitt arbete inom olika områden och konstaterar att det är skit, och sedan gör de mycket bättre ifrån sig. Alltid. Det kan vara någon gammal dagiskamrat som kommer in när jag spelar in mitt program, skrattar glatt, puttar ut mig och tar över min roll som programledare och så gör de det galant. Och jag stirrar, stirrar och stirrar och konstaterar att jag är helt värelös på allt jag gör. Att alla gör det bättre.Det är väl inte riktigt den typen av drömmar som jag vill ha jst nu, just i och med att jag fortfarande känner mig ny i rollen och är väldigt osäker på min prestation. Då tänker man att man ska få slippa prestationsångeste...
Mer om: Blaj
porlant acquisce
2008-04-18 02:38:00
Tänker lite på det här med de nya grejerna man måste fylla i för att lägga en kommentar på blogg.seFick just "porlant acquisce".Vad fan betyder det? Jävla låtsasord.
Mer om: Blaj
Jag åldras uppenbarligen bakåt
2008-04-17 18:51:00
Jag har återfunnit mitt legg. Det känns skönt. Men det hjälper inte hela vägen, ska ni veta. Igår kom jag exempelvis knappt in på en artonårskrog med motiveringen att jag såg väldigt, väldigt ung ut. Det är inte det att jag inte är lik mig på mitt legg, det är jag. Det är bara det att alla vill hävda att jag ser äldre ut på legget än i verkligheten och därför kan det rimligtvis inte röra sig om samma person, utan om typ en storasyster.Men det är ju sant. Jag ser väldigt mycket äldre ut på bild än vad jag gör i verkligheten. Jag ser det själv och andra ser det. Jag kan tänka mig att många i den här bloggen har svårt att förstå när jag skriver sådanna här saker, men både jag och mina vänner har konstaterat att jag ser många år äldre ut på bild än i faktiska livet. Men så blir det när man är en van posör, man är inte helt lik sig i verkligheten. Man vänder de sidor till som man ser som mest attraktiva, och med mig innebär detta snett nerifrån så att mina käkben står fram så klart och t...
Mer om: Blaj
Vinn våra "egendesignade" t-shirts
2008-04-17 14:06:00
Igår gjorde jag och Sofia Dahlén tröjor i programmet! Nu kan ni vinna dem.T-shirt en jag har på mig är i storlek 42 och kan antingen användas som en kort klänning eller en lång t-shirt. Den kan sitta löst eller tajt beroende på hur man vill ha det. Sofias T-shirt är i storlek 38 och är ganska stretchig!Om du vill vinna dem, gå in här!
Mer om: tävling
Inspiration
2008-04-16 20:26:00
Har blivit sjukt taggad av kvällens program! Hela grejen med att rita på T-shirts och måla på klänningar. Verkligen. Har rotat fram en massa sunkiga hemmatischor som man bara använder när man städar för att klottra på. Bara köra och skita i hur det blir, skita i proportioner, balans och att det blir snyggt. Det värsta som kan hända är att den fula tischan blir ännu fulare, liksom.Men sedan kom jag på en grej till Bloppis.nu! Jag har inte så mycket kläder jag vill sälja, ändå. Jag skulle ha svårt att sätta ett högt pris på något jag själv inte gillar, och för struntsummor här och var tycker jag inte att det är värt det asnödiga besväret att hålla på att packa in, gå till posten, skicka, jiddra. Har inte tid med sånt. Men man skulle ju kunna göra tischor, däremot! Jag ritar hela tiden, varför inte på klädesplagg? Då skulle det vara värt besväret bara för att det vore pirrigt och roligt för mig att se folk ha dem på sig. Inte så mycket för pengarna.Förut har jag snackat med folk om att...
Dagens outfit
2008-04-16 20:09:00
Kavaj: Stella McCartney by H&MBlus: MonkiKlänning: MonkiJeans: H&MSkor: Second hand, MyrornaRing: Gina TricotArmband: Present någonstans ifrån...Jag kan berätta för er att jag blir väldigt ledsen när jag sparar filer som JPG och pixlarna blir grötiga och färgerna dör. Men det är livet. Fint ändå, trivdes idag.
Till er med frågor om tröga magar
2008-04-16 10:12:00
Väldigt många skriver till mig ofta angående deras tröga magar och vad de ska göra åt det. A och O är självfallet en bra kost (och bra kost för dig behöver inte vara samma sak för någon annan, våra magar fungerar olika och vi är olika tröga) avslappning och att man rör på sig. Men ibland bråkar det ändå.Många frågor om bra laxermedel. Men nej, nej och återigen nej. Undvik laxermedel till varje pris. Laxermedel ska enbart tas om man har en långvarig förstoppning. Det är inte bra för tarmsystemet och du kommer känna av de negativa effekterna på en gång. Tarmretande saker ska man överlag undvika om man på något sätt eller vis upplever att man har en bråkig tarm.Det finns däremot andra hjälpmedel. Om du är trög för att du saknar fibrer så är inolaxol ett alternativ, det är fruktfibrer som ökar volymen på avföringen i tarmen och gör det smidigare. Jag använder inte Inolaxol själv, då det är helt fel alternativ för mig. Och du ska inte ta det om du redan är förstoppad, utan snarare i före...
Mer om: Hälsa
Kvällens program: Kockduellen, fast med kläder!
2008-04-16 09:50:00
I kvällens program så kommer vi att fokusera på kläder. Inte på vad som är trendigt eller vad du måste ha, utan vad du kan göra med dem.Frida Fahrman och Anna Åkesson kommer till studion och ska med hjälp av second hand, nytt, en del från min garderob och kläder från deras eget håll stylat något visuellt och vågat som man kanske inte tänkt på i vanliga fall. De kommer också behöva integrera tre objekt var som inte vanligen hör hemma i en outfit.Vi kommer att prata om olika tips, hur det är att vara stylist och modeskribent, vad de inspireras av och hur de började i branschen.Förutom det så kommer jag och Sofia Dahlén ha en pysselhörna där vi visar upp hur du enklast gör egna snygga tryck på kläder utan tillgång till dyra material. Förutom att vi går in på det tekniska och berättar vilka färger du kan använda för olika material för bäst hållbarhet så får du tips hur du kan få till snygga, konstnärliga motiv även om du vanligtvis inte ens kan rita en proper streckgubbe! Vi kommer blan...
Mer om: Jobb
Pissfan666
2008-04-15 20:34:00
Aha! Fel på hissjäveln också! Jag bor på fjärde våningen, källaren ligger tre våningar under entrévåningen. Så det blir åtta våningar totalt. Sju våningar upp och ner, fram och tillbaks med tung tvätt hela kvällen, alltså. Skitkul..Hurra!Är verkligen glad just nu. Ni anar inte.
Mer om: Blaj
Hamstercancerbajs på min kudde
2008-04-15 19:28:00
Är sjukt trött och anal just nu. Jag överväger hur jag ska bli pigg igen. Mat kan garanterat vara en femma, men inte sådär mycket att man hamnar i en matkoma. Då är jag körd. Men mat måste jag ha. Sedan måste jag vara i tvättstugan om 20, och det suger runkbulle, för jag hatar att tvätta och sortera och dona. Det gör mig deprimerad.Fast jag skulle kunna städa. Det står fortfarande en flaska kava och några ölflaskor i mitt sovrum sedan festen. Det är nog lite äckligt. Sedan ligger det en kudde som är marinerad med spya utanför mitt fönster också, på taket, som en okänd sextonåring jag aldrig förut träffat valde att dekorera med en mycket märklig spya. Torrt rött ris. Aldrig sett en sådan spya. Det påminde mig om min gamla hamster Kajsa. Det såg lite ut som hennes bajs när hon var döende i cancer. Formen och sättet det rörde sig var som hennes bajs alltid var. Men färgen var garanterat Kajsas cancer.Fräscht att spy saker som ser ut som hamstercancerbajs.Jaja. Städa och bli pigg.
Mer om: Blaj
I want it that way feat. Thomas Grabe
2008-04-15 17:57:00
Åh, Thomas Grabe, redaktör på Stureplan och gammal kollega till mig när jag satt där (eller fortfarande när han korrar mina texter) har alltid varit så otroligt pojkbandssöt. Riktigt, riktigt pojkbandsmaterial. Otroligt charmig och snygg, bra gener där, måste man ändå påstå.Här sjunger han I want it that way med Brian Littrell i Backstreet Boys. The moment of his life, liksom. Och helt fantastiskt fint. Det är ditt kall, Thomas! Kör!
Mer om: Videoblogg
Jag kan knappt komma in på mitt eget jobb
2008-04-15 14:59:00
Musikgymnasiet Rytmus ligger i samma byggnad som ZTV och TV 8:s redaktion, men några våningar upp, samma port. Väldigt ofta när jag ska gå in på våra kontor så är det andra, äldre personer som ska in samtidigt, inte sällan från andra delar av huset där andra avdelningar på MTG sitter. Den här situationen har inträffat otaliga gånger, nu.Okänd människa öppnar dörren med nyckelbrickan, jag kommer efter, tar emot dörren och säger "Tack".Okänd människa: Ska du verkligen in här?Jag: Ja...Okänd människa: Du ska inte upp då? Gymnasiet är där uppe.Jag: Alltså, nä. Jag jobbar här.Okänd människa: Jaha! Du är praktikant. Vad roligt!Jag: Äh...Okänd människa: Är det spännande att få jobba här? Få se hur det fungerar med TV?Jag: Alltså, jag är programledare. Jag har ett eget program. Det heter ZTV presenterar Hanna Fridén!Okänd människa: Eh, oj...Jag: Jag vet. Jag ser ut som en liten skitunge. Händer hela tiden. Du är inte den första. Men får jag komma in nu?Okänd människa: Eh, ja, förl...
We sooo evul
2008-04-15 10:35:00
Jag tycker att Bloggkommentatorerna är roliga. Och de brukar skriva fint om mig, vilket alltid är tacksamt. Nu har de skrivit om Bloppis.nu och det roliga med det är väl framförallt hur upprörda somliga av deras läsare blir av det hela!Lås oss citera!"Jag skulle nog kalla det för en onani i sin egen påhittade förträfflighet..."Hotness."Jag vet inte vad jag blir mest upprörd över. Att deras redan överfulla garderober kan fyllas på ytterligare nu när de kan sälja sina leftovers till oss vanliga dödliga. Eller att alla plagg är så yttepyttesmå i storlekarna att jag inte själv kan handla..."Sandra"då borde de verkligen skänka pengarna till välgörenhet"CatyaJag vet inte vad jag tycker är roligast, personen i fråga som anser att det är ett egocentrisk utövande som kan liknas vid onani att sälja sina kläder (herremingud, det har jag aldrig tänkt på när jag går in på second hand-butiker! Säljarna går kanske runt i vrårna i butiken och tokonanerar när de ser att...
Mer om: Blaj
Jag bygger en bit poesi och tanke
2008-04-14 22:59:00
Jag hatar poesi. Hatar det.Men det finns faktiskt stunder i livet som även jag kan göra till poesi. Stunder man aldrig glömmer.En sådan stund var när jag och Sofia Dahlén går upp från tunnelbanen vid Skanstull på väg till Roberts fest. Vi går fram till spärrarna och jag stannar. Folk har just inpasserat och det lyser röda kryss istället för grönt för förbipassage.Jag lyfter armarna och säger: "Det är bara röda kryss överallt. Jag vet inte var jag ska ta vägen".Och precis i den stunden kände jag att det var precis så jag känner inför mitt liv. Det är bara röda kryss överallt. Jag vet inte var jag ska ta vägen. Men de röda kryssen blev till grönljus och vi kunde enkelt gå förbi. Och det är så det är. Och jag ska inte haka upp mig vid saker just nu, saker som känns tvungna för stunden. Måsten. Prestationsångest. Krav.Jag är 22. Det är helt okej.Det är lång tid kvar. 
Mer om: Blaj
Hannas Nattbok
2008-04-14 20:28:00
Ni glömmer väl inte bort att läsa Hannas Nattbok på Stureplan.se? Min dokumentering av veckans uteliv.Ni kan bland annat läsa om hur Karin Winther slår mig halvt sönder och samman på Riche. Karin är en fin tjej. Och JÄVLIGT mycket starkare än vad hon ser ut!
Mer om: Blaj
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33651 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss