TopplistanPersonligtDetaljer för "Miss Rosette"

Miss Rosette

Miss Rosette
Läs mig som en öppen bok. Mitt öde är ditt nöje. Jag skriver för att underhålla och dela med mig av mitt liv. Kära dagboken....

Artiklar

Yearbook yourself
2009-09-22 18:57:00
Man måste få ha lite roligt när man pluggar. Så här kul hade jag. Vilken är din favoritfrisyr? Jag funderar på afro....
Oo fantastiska lördag
2009-09-22 18:57:00
Jag är bitter. Har synat allas fina status på facebook. Exempelvis:Åh vilken underbar fika, nu bubbel och vin och middag med vänner.Girls night out.Kräftskiva.Lördagsparty, raj raj!osv.Jag kände mig bara tvungen att kontra med min underbara status för min fantastiska kväll (som jag egentligen skulle tillbringa på en 30 årsfest). Åsa Nordlöf åhh vilken fantastisk lördag, jag och min visdomstand gottar om varandra med värk, feber, blod, och var. Vi firar med pencillin och smärtstillande!!!
Tandstatus
2009-09-22 18:57:00
I morse fick det vara nog, en vecka av svullenhet runt visdomstanden känns inte okej. Jag försökte göra rent enligt anvisningar från en tandläkare med en tops och fick en fontän av var och blod och då förstod jag att det inte kommer självläka som jag hoppats innerligt på. Till hela historien hör det att jag har extremt dåligt med pengar och enda stället som kunde ta emot mig sa att jag måste vara beredd på att kalaset kostar över 1000, kanske 1500 riksdaler. En panikartad och gråtande Åsa begav sig till tandläkaren och hade 15 minuter på sig samt inga 1500 riksdaler på kontot. Brista eller bära var mitt motto och visste inte alls hur jag skulle lösa det hela. Dock gick proceduren ganska fort och summan överskred inte 1000 kronor och mitt kort godkände beloppet. Det enda positiva i denna historien är att jag för första gången i mitt liv fått bedövning i munnen. Direkt efter ingreppet och betalningen bad jag om att få låna toaletten, inte för att använda den utan för att spegla mitt l...
Ingen snö
2009-09-22 18:57:00
Ingen snö, inga skidor, ingen after ski, ingen lumumba, och framför allt ingen användning av mina "ny-rik-ryss-outfits". Jag som köpt nya 70-tals skidbyxor och moonboots. Detta år blir inget skidår för mig. Känns trist att bryta trenden efter så många vintrar. Ludvig åker iväg i Januari, nästan direkt efter Thailand. En annan har ju jobb och ekonomi att tänka på. Jag är så löjligt rättvis att jag tänker redan på en "straff-resa" utan Ludvig. Berlin, Paris, Budapest någon?
Kloka tanden
2009-09-22 18:57:00
Min kloka tand, dvs min visdomstand som inte alls visar sig vara så vis smärtar. Den håller på att tränga ut ur tandköttet och det gör svinigt ont. Just nu har det hela avancerat så pass att jag dessutom fått feber, fryser och svettas om vartannat och är lite yr. Jag hoppas sjukdomsfasen går över snart annars får jag möta en av mina stora fobier, farbror tandläkaren...
Avskuren penis
2009-09-22 18:57:00
Min eftermiddags procedur består av att äta framför tvn. Idag klockade jag in Oprah. Normalt hinner jag inte se så mycket innan jag ätit upp, men idag fastnade jag vid Lorena Bobbits berättelse. Lorena skar av sin mans penis efter att han våldtagit henne. Efteråt tog hon bilen med kniven i ena handen och penisen i andra handen och slängde ut den genom fönstret. Brandförsvaret fick leta timmatals efter penisdelen men hittade den tillslut. Tyvärr (enligt mig) så sydde de på den igen.... Annars kan jag känna att det straffet ska dom svinen fan ha.
Rösta igen!
2009-09-22 18:57:00
Tydligen kan man rösta idag med. Läs föregående inslag och lägg en röst. Det är så tråkigt att Sydsvenskan leder bara för att alla 800 anställda röstar på dem själva. Relevans reklam är ju helt klart bäst. RÖÖÖSTA!Thx!
Hjälp Ludvig
2009-09-22 18:57:00
Ditt klickvänliga pekfinger kan hjälpa till i en tävling. Min fina pojkvän har varit med och skapat ett reklambidrag som är med i en tävling där Skånes reklambyråer tävlar om vem som är bäst. Jag tycker såklart att bidraget är bäst också.Så hjälp till att rösta på bidraget ?När du bestämt dig för att bli fet".Klicka här för att rösta. (Ni får scrolla ner en bit.)
Min granne
2009-09-22 18:57:00
Min granne spelar någon form av elpiano. Väggarna emellan vårt sovrum och hans "musikrum" är väldigt tunna. Nu spelar han My Endless Love av Lionel Richie. Plötsligt slår det mig att han måste hört mig spela denna på hög volym om och om igen när jag spelade in Bellas video.... Pinsamt, nu är jag hon, grannen som diggar Lionel.
Om 105 dagar
2009-09-22 18:57:00
Om 105 dagar försmäktar vi på denna ö utan snus. Nu närmar det sig sakta men säker. Igår bokade vi inrikesflyg till Krabi från Bangkok. Paniken spred sig lite då vi bokade i omgångar eftersom jag inte hade pengar att lägga ut för Carro o Andy, och helt plötsligt sa de att flyget var fullt. Efter lite is i magen så gick det att boka. Allt löser sig. Nu känner jag sol i sinne och börjar redan tänka på att göra packlista, lite tidigt kanske?
Pjucks
2009-09-22 18:57:00
Jag fick ett litet ryck idag och rensade bland mina skor. Endast ett par fick gå. Det är nästan omöjligt att göra sig av med dem även fast vissa knappt är använda mer än en gång. Det är nyttigt det där med att sortera bland skorna, många av dem har varit helt glömda och inte direkt existerat i min "tanke-sko-garderob". Ni vet den man visuellt tar fram i hjärnan för att matcha kläderna man har på sig. Min nya strategi är att sortera skorna i färg istället form. Jag måste påminna mig själv om att använda fler skor, det är synd om dem som inte får beklä mina fötter. Det tråkiga är att man äger över 100 par skor och trots det ändå har samma skor varje dag.
Investering
2009-09-22 18:57:00
En investering får alltid konsekvenser!Det har jag lärt mig under min nya kurs i grafisk affärsverksamhet. Jag ska i grupp ansvara om ämnet investeringskalkylering. Super sexigt ämne som får mig att rysa.... Eller nej, koncentrationssvårigheterna dyker upp och i all tristess med pluggande har jag insett att jag faktisk vill, just det investera. Jag vill investera i en ny kamera. Egentligen kan man säga att jag gjort en investeringsbedömning av olika kameror och tagit hänsyn till en rad olika aspekter. Jag tror jag har insett att en Canon G10 med ett undervattenhus vill bli min bästa vän. Tyvärr behövs pengar för en investering, och pengar kära vänner, det har jag inga...
Lösmustasch ÄR roligt
2009-09-22 18:57:00
Fantastisk idé att införskaffa sig lösmustascher till bröllopsfesten. De höjde partyfaktorn ett snäpp.
Bellas giftemål
2009-09-22 18:57:00
Jag och Ludvig bevittnade Bellas och Henriks fantastiska bröllop i lördags. Jag är ganska orutinerad och oerfaren när det gäller bröllop men en sak var säker, jag grät i kyrkan. Vackert bröllop och en underbar fest. Tack rara Bella att vi fick dela den fina dagen med er.
Dagen lång bröllopsfest
2009-09-22 18:57:00
Åsa sjunger:-Nu ska det bli ett bröllop. Vi gör oss klara för ett bröllop. Det blir en la-di-la-da dagen lång bröllopsfest. Tårtan står färdig i tomtens hus. ...
Min musikvideo
2009-09-22 18:57:00
Min kära skolkamrat Bella (basker-Bella) ska gifta sig på lördag. Som en ursäkt för att jag inte kunde medverka på hennes möhippa spelade jag in en musikvideo tillägnad min favoritflicka. Brygg en kopp kaffe, höj ljudet och tryck på play, inte ofta man får underhållas av en som kan sjunga både kvinno- och mansstämma.
Dagismorsa
2009-09-22 18:57:00
Igår gjorde jag det mest vuxna jag kan komma på. Jag hämtade barn på dagis. Cornelia och Micke hade problem så jag rykte in för att hämta den lille. För en liten sekund så växte jag upp till en mogen kvinna. Blickarna och nickningarna jag fick från de andra föräldrarna bekräftade att jag var en riktig vuxen som hämtade mitt barn. Mogenheten varade i ca 30 sekunder tills jag insåg att jag inte visste hur man gjorde. Blygt vände jag mig mot dagispersonalen och erkände att jag var ganska ny på det här med att hämta barn. Vad ska man ha med sig, vart står vagnen, hur kommer jag ut var frågor som dök upp. Stolt ändå för att jag fått med mig allt och dessutom lyckats få ner barnet i vagnen och förstått att det fanns någon form av broms som skulle tas bort för att kunna rulla iväg kom en pappa ikapp mig.- Nycklarna! Ursäkta dina nycklar!Jag hade i min iver glömt dagis och hem-nycklar till Cornelia och Micke på bänken där jag proffsigt satte på barnet skorna. Vid närmare eftertanke tror jag...
Retro i Kristianstad
2009-09-22 18:57:00
Vi masade oss iväg i söndags för att hinna spana in Kenneths retrobutik i Kristianstad. Jag vill ha allt men tyvärr sätter plånboken stopp ganska tidigt, då vår ekonomi är sämre än den någonsin varit. Vi släpade med Micke som även han fick sin aha-upplevelse och blev stressad av att det är så mycket man vill inhandla. Nytt för denna gång är att jag vill ha en dotter som kan vara min täckmantel för att börja leka med dockhus. Det fanns ett dockhus med garage och balkong, det vill jag verkligen ha.
Dagens dilemma
2009-09-22 18:57:00
Pamela bajsade en korv. Jag tog upp korven i bajspåsen. Bajspåsen skulle slängas i soptunnan. Soptunnan hade en man med handen djupt nerstoppad för att få tag på eventuella burkar. Vad gör man? Jag gick sakta men mannen verkade vara extremt fokuserad på soptunnan och hans plan var nog inte att ta ut handen inom den närmsta tiden. Skulle jag köa för att få slänga bajs? Skulle jag slänga bajs när han hade sin hand i tunnan? Min lösning blev en omväg där jag fick leta upp en annan soptunna....
Favorit i repris
2009-09-22 18:57:00
I lördags gästade vi Mickes klubb på Operagrillen. Jobbat som vanligt och proceduren blev som förra månaden. Vi blev ett gäng som förpartajade hemma hos oss. Det blev en riktig kväll, jag tappade mitt hårband, beställde in vatten, och slutligen fick gå hem för att toalettkön var för lång.
Det lönar sig att gnälla
2009-09-22 18:57:00
Fast det är knappt. Jag fick ett presentkort på 50kr för min vansinnesfärd med Skånetrafikens buss. Jag hade hoppats på ett livstids tåg och busskort inom Skåne men men. Jag får hoppas att brevet stämmer, att de ha haft "ett samtal" med den berörda föraren, en sån sur galning borde inte ens få ha körkort.
Hälgen
2009-09-22 18:57:00
Jepp helgen som gick var innehållsrik. Det var jobb och festande hela tiden. Avslutningen skedde på Christians & Annikas inflyttningsfest i lördags då hatt-temat regerade. Lite av den värsta stressen jag känt på länge då jag slutade jobbet och hade en timme på mig att: köpa present, gå upp på vinden och hämta presentpapper, äta lunch (som jag inte gjort innan), göra i ordning mig, leta upp en hatt samt att vila. Hattjävlarna hade försvunnit så lösningen blev att ta Luddes gigantiska manshatt. Jaja det löste ju sig till slut iallafall. Kika in killen med proppellerkepsen på bilden, helt klart min favorit!
Pumpat
2009-09-22 18:57:00
Yay, pucko-Åsa har pumpat bakdäcket. Det visade sig att själva handtaget saknades på MalmlöStads gratispump. Men eftersom min ventil där fram är racerventiler som killen i cykelaffären (som tidigare fått hjälpa mig att pumpa cykeln..) så kan man inte pumpa med vanliga pumpar.
Dum f.d. blondin..
2009-09-22 18:57:00
Idag har jag vid flera tillfällen känt mig relativt puckad. Det började när jag inte hittade cykelpumpen hemma och fick den briljanta idéen att pumpa den vid malmöstads gratispump. Med platta däck cyklade jag försiktigt till luftapparaten. En slang utan handtag och stor saknad av knappar uppenbarade sig. Hur fan gör man? Jag testade lite olika varianter utan resultat och efter ca 3 minuter kände jag mig som ett fån och var rädd för att bli iakttagen och hånflinad åt. Alltså cyklade jag vidare med mina ändå tunnare däck efterssom jag hade fifflat med cykeln. På väg hem från skolan tog jag en genväg, trodde jag. Det visade sig att jag cyklade åt helt fel hål och fick testa olika håll för att hitta till jobbet. Jag cyklade fel tre gånger. Mitt lokalsinne är nog bland de värsta....
Blodpudding vs blodkorv
2009-09-22 09:52:00
En liten diskussion har uppstått huruvida det heter blodpudding eller blodkorv. Även hur denne ska förtäras. Jag säger blodpudding och att den ska ätas med bacon och lingon. Ludvig säger blodkorv och att den ska ätas med stekt potatis, vilket låter fånigt enligt mig. Tydligen är formen lite olika, jag är uppväxt med halvmåneformen medan den skånska formen verkar vara rund. Hursomhelst är själva rätten lite makaber men vi konstaterade igår när vi åt att det faktiskt är lika gott som när man var liten.
33651 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss