TopplistanMat och DryckDetaljer för "En blogg om mat!"

En blogg om mat!

En blogg om mat!
Här kan du läsa om allt som har med matlagning, bakning och hälsa att göra! Jag uppdaterar ständigt bloggen med egna påhittade recept!
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90

Artiklar

Yellow!
2009-02-05 19:23:00
Oj små hjärtor - har ju inte uppdaterat bloggen sedan den 8:jan! Vilken lyckad början på året..!Har haft fullt upp senaste tiden med jobb, vardag och massa annat - därav den snålhet som följt!Idag är jag ledig för första gången på veckan - ska utnyttja dagen till max! Har redan börjat med att sova ut till kl 13! Just nu ligger jag på soffan i mys-pys kläder och degar efter en rejäl dunderfrukost! :DPlanen för idag var egentligen en shoppingrunda på stan - men det blir nog en Kistarunda istället! Gillar inte det myllriga centrumet där folk irrar omkring som vilsna små myror, men det är bara dom som har öppet till kl 21, så vad har man för alternativ!Nu ska jag göra mig i ordning sedan bär det av!Ps: Lagar nåt ikväll o lägger upp - har fått tillbaka kameran från lagning nu - yeaaay! =)
Recept 59. Potatis- och biffpanna! (köfte)
2009-02-05 19:23:00
Denna rätt är en variation av en klassisk rätt från hemlandet! Med lite piff och paff har jag gjort min egen enkla version av den! Är superenkel att laga även om receptet ser lååååångt ut - jag lovar! Detta hamnar nog i min matlåda imorn - yeaaay! :)Du behöverTill biffarna:500 g köttfärs2 brödskivor1 äggula1 lökknippe persiljagrillkrydda, chili, salt och pepparÖvriga tillbehör:1 dl olivolja8-10 potatisar1 msk vetemjöl3 tomaterBörja med att skära bort kanterna på brödskivorna - därefter blötlägger du dem i vatten! Kläm sedan ur vattnet ur dem. Blanda ner brödet i köttfärsen och knåda väl! Tillsätt vartefter med äggulan, löken, persiljan samt kryddorna - jobba ihop till en fin köttfärsdeg! Slutligen rullar du ihop dem till små biffar (i storlek som 2 köttbullar)! Lägg biffarna åt sidan för ett tag medan du jobbar med steg 2 av rätten!Värm en panna med 1 dl olja i - som du sedan friterar potatisarna (ca 1 cm tjocka skivor) i, men bara så de får gyllen färg!!! Nästa steg är att fritera ...
Recept 58. Pyttipanna!
2009-02-05 19:23:00
Som liten älskade jag pyttipanna - och jag kan meddela er kära läsare att ännu är jag inte trött på denna rätt! Senaste favorit versionen är tillagning med lax!Enkel, variationsrik och god - vad kan man mer begära?! Här har ni receptet iallafall! :)Du behöver8-10 potatisar (fast sort)2 lökarskinka, kött, korv eller lax3 msk oljasalt och pepparTill servering:äggrödbetorBörja med att tärna alla ingredienserna i lagom små bitar - du vet storleken bäst själv! Därefter steker du potatisen i olja (även en klick smör för att undvika bränd olja)! När potatisen ser färdig ut lägger du den åt sidan!Använd därefter samma panna för att steka resterande ingredienser - stek väl! Känner du dig färdig? Bra - blanda nu ned potatisen och blanda samt pyttta allt väl!Servera på ett fint fat tillsammans med stekt ägg samt rödbetor till! Klassisk svensk husmanskost - gotti gotti!...Laga den med kääärlek!
Recept 57. Kycklingsallad
2009-02-05 19:23:00
Visst vill vi väl alla slimma till figuren efter jul och nyårstider? Gissar på att minst hälften av er underbara läsare har nyårslöfte om att äta nyttigt, börja träna, skippa sötsaker eller liknande! Oroa er inte kära vänner Miss-Soni är här för att hjälpa er på traven! =)Vi börjar året med en hälsosam och figurvänlig kycklingsallad! Den är matig så se inte detta som kaninmat gott folk! =)Du behöver:(Till kycklingmarinaden)500 g kycklingfilé2 msk soja2 msk mjölkmynta, basilika eller persiljaolivolja(Till salladen)10-15 körsbärstomater1 gurka1 isbergsallad1 burk minimajs(Till dressingen)1/2 citron2 msk vinäger2 tsk granatäppeljuicemynta, basilika eller persiljasaltolivoljaBörja med att skära kycklingen i små bitar som du därefter marinerar i marinadblandningen - ca 30 min!Inget att göra? Good - passa under tiden på att hacka salladsingredienserna!Blanda även ned dressingingrediensena i en flaska som går att sluta - shejka loss rejält!Nu bör kycklingen vara färdigmarinerad - värm en p...
Hopp i stugan!
2009-02-05 19:23:00
Hej hopp i stugan gott folk!Jag har varit snål detta år jag veeet, men som tur så har det nya året just börjat - så här har ni mitt första inlägg för i år! Yeaaay! :)Idag var jag på jobbet - älskar mitt jobb som tur är! Sen vart det en låång promenad ute i kylan med Kib, vi nappade upp Gul på vägen och sedan var det raka vägen hem till en varm kopp te! Har hållt mig för mitt sötsug sedan 21:a december - har inte ens ätit en enda liten pepparkaka sen dess och som tur är julen över! :)Imorgon är det återigen jobb som kallar - ska bli lite småkul...förutom att kl är 2 just nu och jag har fortfarande inte somnat! (Kib sjunger på soffan intill mig....och mellan mej och bloggen samt er käära läsare: Hon låter som en kråka)! Rena rama tortyren för mina stackars öron och sömn!Ska trycka in henne i nåt skåp nu osen sova - nattinatt på er!
Sorry peeps!
2009-02-05 19:23:00
Blev ingen uppdatering som jag lovade igår...förlåt! Kom hem rätt så sent från jobbet och var totalt utmattad från topp till tå!Men är hemma i Uppsala för tillfället nu - väntar in vänner som ska komma hit snart! Passar på att skriva mitt sista inlägg för året - även om de flesta av er inte läser detta förrän nästa år! =)Nu ska jag goosa med syrrans 3 söner - börjar med Kian! Ses nästa år gott folk - GOTT NYTT ÅR SÅ LÄNGE!!!
God jul i efterskott..!
2009-02-05 19:23:00
Har inte uppdaterat bloggen senaste dagarna - har haft mycket i luften: jobb, sjuka, jobb, plus massa massa annat! Nu ska jag vila lite sedan dagens arbete..men det kommer bli uppdatering imorgon...I PROMISE!Men god jul i efterskott...och gott nytt år! =)
Recept 56. Chili con carne!
2008-12-29 11:20:00
Imorgon ska jag äta chili con carne till lunch, gör det ni med - det är snabbt, billigt och gott! Får bli en paketerad matlåda till jobbet..! Här har ni receptet! Enjoy!Du behöver:1 msk olja1 gul lök400 g köttfärs1 burk kidneybönor2 st chili2 msk tomatpuré5 dl krossade tomatersalt och pepparpersiljaJag vägrar äta kött som steks efter löken...så börja gärna med att steka köttfärsen först, i ca en msk olja! Därefter finhackar du löken och chilin - blanda ner i köttfärsen och stek alltsammans väl!Rör ner hälften av tomatpurén, så smakerna blandar sig ordentligt. Efter en stunds puttrande tillsätter du kidneybönorna samt resten av tomatpurén! Salta och peppra efter smak tills du känner dig nöjd, gärna även med cayennepeppar eller tabasco för extra sting! Sist men inte minst piffar du till det hela med finhackad persilja - Lätt som en plätt eller hur?!Servera med tortillabröd till eller annan form av bröd du gillar...yummy!...Laga den med kääärlek!(bild kommer upp senare).
20 000 kr in my pocket!!!
2008-12-29 11:20:00
Halloj gott folk!Med risk för att låta aningen fööör självsäker vågar jag säga att jag förstår att ni saknat mig - för jag har saknat bloggen kan jag lugnt säga! =)Idag har varit en bra dag på jobbet - tiden flög iväg som vinden! Därefter tog jag en liten shoppingrunda med en vän som vi sedan avslutade med en god måltid i köpcentrat! Då kroppen lättat lite på vikt i och med operationen - slog jag och min vän vad om något STORT, REJÄLT, GIGANTISKT! Jaa, ni förstår!Jag lovade även att bekräfta här på bloggen så alla kan ha koll på mig (i min omgivning), att hädanefter - och 6 månader framåt SKALL JAG EJ FALLA FÖR SÖTMANS FRESTELSER!! ..Ska inte äta sötsaker på 6 månader med andra ord..klarar jag detta (Med 100% ärlighet såklart) - så ska jag få 20 000 kr som belöning!!! ...med andra ord 3333 kr i månaden under 6 månaders tid! ;) Har redan prickat in datumet för min väns utbetalning den 21:a maj 2009! =) ...Lyckas jag inte stå fast vid mitt ord - får min vän pengarna istället! ...men d...
Good news!
2008-12-29 11:20:00
Gott folk - goda nyheter! För er som undrar iallafall - Jag mår braaa! Yeaaay! =)Jobbade idag och igår - igår gick det knaprigt men idag har jag varit i full fart med jobb, Ikea, tupplur m.m! Känns skönt - har saknat min vardag, däribland även bloggen såklart! =)Snart är det julafton - det firar vi med något gott recept imorn!Adjökens så lääänge! ;)
Research!
2008-12-29 11:20:00
Kära läsare - varför är ni så snååla med kommentarerna?! :pJag har nu underhållit många av er med denna blogg sedan mars månad...tänkte be om lite credit tillbaka! :)Syrran satte upp en liten kontroll-grejs på sin blogg http://mom-and-the-city.blogspot.com/ och jag snodde den i min tur till min egen!Det är lätt - svara bara! :)1. Hur gammal är du?2. Är du tjej/kille?3. Var bor du? (Stad och land)4. Hur hittade du min blogg?5. Hur ofta läser du min blogg?6. Hur länge har du läst min blogg?7. Har du en egen blogg?8. Vad är det bästa med min blogg?9. Vad är det sämsta med min blogg?10. Har du mig på bloggkoll? Tänk på att jag ska opereras imorn IGEN - så det är synd om mig! =P
Dom är bara föööör Sööööta!
2008-12-29 11:20:00
Syrrans tre små änglar - från Luciatåget på dagis! Är dom inte underbara??? Man vill bara äta upp dom - mina älsklingar!
I´m sorry!
2008-12-29 11:20:00
Förlåååt kära läsare - kunde ej stå vid mitt ord om morotsbrödet idag! Har haft en dag med tusen sysslor - trots min stela rygg (söndertjatat I know - men det är synd om mig)!Började dagen med en Kib plingandes på dörren! Färdig med mopp och Ajax i hand började hon moppa mitt golv medan jag försökte kliva ur sängen - jag hade ont faktist!Som nyinflyttad i den nya lyan var kylskåpet självklart tomt! Så vi tog en liten promenad till centrum för att handla frukost - hade såklart min assisten Kib bärandes på korgen som jag fyllde på vartefter med godheter - Jaaa hon är underbar! När vi kom hem var klockan redan 15 och den så kallade frukosten blev snarare lunch!Efter lunchen var vi mätta och belåtna - så efter en stunds vila nappade jag upp en ny vän för att gå och städa den gamla lyan som jag flyttat ut ur! Instruerade snarare denne vän att städa...då jag inte kunde göra mycket nytta med skadad rygg! :) Men jag är älskad - så ingen tar illa upp för det!Så småningom började magen kräva ...
Morot och saffransbröd!
2008-12-29 11:20:00
Imorgon skall bakas morot och saffransbröd - inte jag som ska knåda, som tur finns maskin! :)Håll utkik efter receptet - smakar super!Nu är det dags för mig att sova för 4:e gången idag - Natti natt! :)
Konstverk by Moi!
2008-12-29 11:20:00
Det är mysigt med jul...men jag saknar juli! Vill ha sommar nu nu nu!Lekte fotograf lite i somras när jag var på Madeira, så här får ni ta del av lite blommor som jag fotade!Onödigt inlägg jag vet haha...men vad tycks?! :)
Sjukligheter!
2008-12-29 11:20:00
Hej hopp bloggen!Ligger i sängen nu och dricker mjölk med kanel i...smakar gott faktist! Problemet är bara att kanelen flyter upp på toppen så jag får blanda ner den med en sked innan varje klunk...men vad gör man?! I vanliga fall brukar jag mixa ett äpple, kanel och 2,5 dl mjölk! Det blir en slags äppel-milkshake...prova, det smakar suuuper nu i juletiiid! :)Ryggen värker som bara den...och jag ligger stel som en stock under hela dagarna! Syrran fick ta på mig strumporna i morse *hihi* ...men jag är en sjukling och då är sånt okey!Hur som haver, jag glömde bort att nämna för er att jag flyttat en gata bort - det positiva med det hela: Har ett stort och underbart kök - här ska bloggas bloggas bloggas mycket för er del! Ska fota och lägga in bilder på köket här på bloggen - så ni får se var alla verk skapas - när jag kryat på mig lite såklart!Nämnde jag förresten att jag har ännu en operation kommande tisdag - aa det gjorde jag, men det är synd om mig så ni får bli påminda om det så ...
Värker från topp till tå!
2008-12-29 11:20:00
Aj aj ajj ajjj! Har ont ont ont i hela ryggen och resten av kroppen på köpet!Opererade ryggen i förrigår pga 2 knölar som kunde utvecklas illa - fick bort den ena och den andra står på tur inför kommande tisdag!Hur som haver så fick jag mycket lugnande och har i princip sovit bort de senaste 48 timmarna...känner mig bortdomnad i hela kroppen!För er läsares del innebär detta tyvärr ingen uppdatering av bloggen på någon dag...åtminstone fram till dess jag klarar av att sitta upp och inte ligga ned som jag gör nu!Sköt om er och sakna mig så länge - kram på er alla!:(
Vill ha!
2008-12-29 11:20:00
Som många av mina nära och kära vet - så Älskar jag te!Det finns inget bättre än en kopp te, filt och levande ljus! Låter som en riktig "Geek-moment" nu - jag vet, men det är verkligen det mysigaste som finns!Något som jag undrar dock är varför inte tekniken för te-kokning kommit till Sverige ännu? Dricker man inte te i detta land? Skumt...!I mina hemtrakter dricker man te till allt och alltid! Frukost, lunch, middag, varm dag, kall dag - alla dagar! Det bästa är att dricka te i 40 graders hetta som det brukar vara därborta - och i speciella tunna turkiska teglas (krävs lite träning för att dricka ur)! Vi brukar säga att varm te tar ut ångan ur kroppen! Vet inte riktigt om det stämmer - men det brukar kännas bra och lugnande iallafall =)Det bästa sättet att koka te enligt mig - är det klassiska turkiska viset! Det behövs en kittel med 2 tillhörande delar. I den övre (mindre kitteln) kokar man vatten och te! I den undre kitteln (den större) kokar man hederligt vatten! När du häller u...
Recept 55. Mjuk Pepparkaka
2008-12-29 11:20:00
Visst har vi väl alla hört att Pepparkakor gör barn snälla?! Men vet vi egentligen vad som menas med denna koppling? För man kan väl lika väl bli snäll av att knapra på morötter...eller? =)Nää...riktigt så är det ju inte - för pepparkakan har faktist en sann historia bakom sig! Kryddorna i pepparkakor har en välgörande effekt i magen. Om magen är glad blir du glad - och snäll! Så ät mycket pepparkakor helt enkelt! Här har ni mitt tips på en mjuk sådan! =)Du behöver200 g smör 3 ägg 3 1/2 dl socker 2 1/4 dl gräddfil4 dl vetemjöl 3 tsk bakpulver 1 tsk ingefära1 påse pepparkaksdryddor (säljs i färdigblandad förpackning)Vispa äggen - därefter tillsätter du sockret under omrörning i äggsmeten - tills det blir vitt och pösigt! Tillsätt gräddfil och smält smör i äggsmeten -rör om rejält!Jag gillar att sikta torringredienserna - då blir det finare och mjukare kaka! När du siktat torringredienserna så rör du ner det under ständig omrörning i äggsmeten!Ta fram en fin lagom stor form - som du s...
Julpyssel!
2008-12-29 11:20:00
Julen närmar sig - och som jag sa tidigare - även om jag inte firar denna högtid så kan jag ju iallafall tipsa mina läsare som firar om smått och gott!Snart är det dags att sända ut julkorten om de ska hinna i lagom tid till julafton! Detta är något som jag kommer göra iallafall till mina nära och kära! Vad vore julen utan omtanke - så varför inte lägga ner lite tanke och energi på de kort man sänder ut! Gör ett eget julkort - där du skriver i dina glada hälsningar!Jag ska handla mina hobbyark och annat tillbehör hos Panduro-hobby (en hobby butik där de har massa krims krams för pyssel)Köp det pappersark ni gillar bäst och tycker ser snyggast ut. Du behöver även rött papper, samt ett fint band att knyta runt kortet. Eftersom detta är en matblogg så måste jag bara blanda in lite ätbart och fint också - därför tänkte jag använda mig av stjärnanis, kanelstång eller varför inte en vaniljkvist eller lagerblad! =) Det du tycker är snyggt är perfekt helt enkelt!
Recept 54. Apelsin-knäck!
2008-12-29 11:20:00
Julen närmar sig gott folk!Även om jag inte är en typisk firare så vore det mysigt med julbak och förberedelse redan nu! Om inte på julafton så kan man väl äta under adventveckorna eller hur?! =) Idag bjuder jag på apelsinknäck!Du behöver:50 g smör2 dl vispgrädde3 dl socker1 dl ljus sirap2 msk honungapelsin skal (finriven)Rör ner alla ingredienser (utom apelsinskalet) i en bra kastrull - gärna med tjockare botten! Låt allt koka - utan lock i ca 35-40 min! För att se om knäcken fått rätt koncistens gör du kulprovet! Detta gör du genom att droppa ner lite av knäcksmeten i ett glas med kallt vatten - akta fingrarna bara! När du sedan kan ta upp knäckmassan ur vattnet och kan lätt forma den till en kula så vet du att knäcken är klar!Just när knäcken är klar blandar du ner apelsinskalet som du finrivit - blanda blanda blanda - och skeda sedan ned i knäckformar! Sist men inte minst - ha tålamod och låt knäcken svalna innan du hugger in!Ps: Om du vill ha klassisk knäck hoppar du över apels...
Vad tycks???
2008-12-29 11:20:00
Har försökt mej på en ny design och layout för bloggen - vad tycks?Borde jag kanske återgå till den gamla - klassiska vita formen??Lämna gärna kommentarer - please!
Äcklig mat-händelse!
2008-12-29 11:20:00
Inte för att förstöra er aptit här på bloggen - men jag kom att tänka på en sak idag!Vad är den äckligaste matupplevelsen ni varit med om???För min del så var jag med om en Pizzabagare i Uppsala som pillade ut kråkor ur sin näsa - just innan han skulle baka ut våra pizzor som vi beställt! Det var liksom inget oskyldigt pillande - utan snarare som om han var på jakt efter en ingrävd guldpeng eller nåt djuuupt därinne! Hur som haver så avbeställde vi pizzorna direkt och sprang ut i gapskratt när vi skyndade oss ut - tur bara att vi inte hade betalat för notan i förväg! =)PS: Pizzerian vid Migo gäller detta - så ni vet i framtiden! ;)
But hellooou...!
2008-12-29 11:20:00
Idag var en dag fylld med äventyr!Började dagen med en liten strandpromenad med Kib - kring Karlbergs strand!Därefter kom jag hem och gjorde mej i ordning för en shoppingrunda på stan - för att förgylla mej själv och min dag - jaa jag är bortskämd! =)Som avslutning på shoppingrundan blev det en liten fika för oss - och vila fötterna efter allt virr-varr!Vi kom hem i rätt timing för att koka ris och äta kyckling i ugnen som jag hade förberett innan jag gick hemifrån som tur - gotti gott!Idag är tisdag - därför även Ugly Betty o Desperate housewifes som vi kollade på!Nu dricker jag te och ni läste just om min dag - ses!
För det är ingen vanlig dag...
2008-11-21 09:15:00
...för det är min födelsedag!!!Gott folk och kära blogg - för 23 år sedan på denna dag föddes en liten ängel i fjärran land!Jag kan knappt tänka ifatt tiden - hur åren bara runnit iväg!Grattis på min stora dag iallafall...tur att jag föddes!=)
Kalas!
2008-11-21 09:15:00
Ska ha kalas snart då jag fyller hela 23 år nu på torsdag!Ni som är/blir bjudna - känn er ärade! =)Datum, tid och plats meddelas på mobilen! =DDax för mig att sova nu - ska upp tidigt imorn - kl 11 :(
Day!
2008-11-21 09:15:00
Är trött på höst och mörker - sover bort hela dagar och de dagar jag inte är ledig och måste jobba - tycker jag synd om mej som inte får vila!Imorn har jag bestämt mej för att rycka mig i kragen!* Ska börja min lediga dag med att sova till kl 11 - och inte 15 som idag...jag vet jag skäms!* Därefter ska jag traska mig ner mot stan - har lite shopping att göra!* Ska avsluta rundan med ett besök hos frisören om det finns nån ledig tid...får boka på morgonen då det alltid är fullsatt - måste klippa och färga!* Sen ska jag orka ta mej hemåt och laga Stroganoff som ja lovat er...tycker fortfarande att Stroganoff är ett fult namn på en rätt!* Ska avrunda kvällen med tv - Ugly Betty och Desperate housewifes!* Sova - och nästa dag jobba :( Fyyy vad orättvist!Där har ni min dag - vad ska ni göra da kära läsare!PS: Fyller år på Torsdag - snåla inte med gratulationer tack! ;)
Recept 53. Korv-stroganoff!
2008-11-21 09:15:00
Imorgon står Korvstroganoff på menyn - fult namn på maträtt insåg jag nu! Men tur att smaken är god! För att göra den lite unik i sitt slag ska jag tillsätta lite annat gott och smått i grytan! Nu kan ni åtminstone inhandla ingredienserna som saknas i skafferiet till imorn! Enjoy! =)Du behöver:4-5 kryddkorvar (eller falukorv, kycklingkorv)1 gul lök1 msk olivolja 1 dl frysta ärtor1 paprika1 burk champinjoner2 msk tomatpuré (eller ketchup + chilikrydda)1 msk vetemjöl2 dl mjölk1 dl grädde0,5 tsk salt1 tsk socker1 krm svart eller vitpeppar hackad persiljaTillbehör:Klassisk ris!Börja som alltid med basen - koka riset!Sedan skär du korvarna i lagom längder, en sorts stavar med andra ord!Därefter skalar och hackar du löken (själv föredrar jag löken i grövre bitar). Värm oljan i en panna och stek korvarna samt löken tills de ser lagom ut. Blanda så småningom även i ärtorna, champinjonerna samt paprikan.Tillsätt därefter tomatpurén (ketchup går också lika bra + chilikrydda) samt vetemjöl - r...
Babies!
2008-11-15 15:49:00
Snart kommer mina tre små troll - med sitt pick och pack!Det är syrrans tre änglar jag talar om - syrran och svågern ska till deras dagis och städa...föräldrakooperativt montessoridagis så ansvaret ligger på alla föräldrar!Hur som haver - tänkte berätta lite om de tre gullungarna!Vi har Deniz - mitt allra största hjärta! Han e 4 år och är riktigt smart unge för sin ålder...killen kan till o me surfa själv! :S Han älskar sina småsyskon mer än allt och är så söööt när han spelar sin roll som "Storebror" för dom!Sen har vi Colin - nr 2! Rikti satunge som äter allt som kommer i hans väg! ...Kan ni till o me tro att när han såg matbilderna på min blogg så petade han på skärmen o la fingret i munnen o smaskade! True story verkligen! Liten knubbis som blev Akademiska sjukhusets tyngsta bebis det året han föddes! Japp det är en ära!Sen har vi Kian - snart 1 år! Riktig charmör me sina två gnagande kanintänder! Även han har tagit efter storebror Colin och är en liten Big baby! Kryper och gömm...
Frukost!
2008-11-15 15:49:00
Just nu sitter jag vid laptopen och längtar till imorn för då ska jag vräka i mig massa frukost! ;)För er som inte vet så är frukost den godaste måltiden på dagen - ni som inte håller med får slänga sig i väggen eller nåt! :P nää skoja bara, men inse fakta - frukost rules!Hur som haver - frukost var ämnet!Imorn blir det mammas bröd, som jag längtar till alla de gånger jag inte är hemma - oroa er inte ni ska få receptet en vacker dag...snart!Omelett att doppa det goda brödet i!Klassiska svarta zeytun - oliver för er som inte vet :)Turkisk creme fraiche - recept på detta bjuds också på senare!Mammas hemmagjorda ost - återigen...recept på detta senare!Klassisk Ceylon te - turk te typ :)Nu ska jag bums i säng och drömma om små svarta oliver och sånt!Natti natt så länge ;)
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90
33639 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss