TopplistanMat och DryckDetaljer för "Mia´s mat"

Mia´s mat

Mia´s mat
Följ mina upplevelser som delikatessimportör och som matälskare. Jag skriver om mat i allmänhet och delikatesser jag träffar på i synnerhet. Läs om mina restaurangbesök,egna recept, resor och kulinariska upplevelser i stort och smått.
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

OLIOLI-designat kort
2012-05-07 14:30:00
Vi har just fått ett nytt, finfint OLIOLI-kort – specialdesignat för oss. Motivet är en matig illustration med inslag av våra produkter, av Mia Salomon-Jonsson. Passar att hänga om halsen på en olivoljeflaska eller stoppa i en delikatesskorg. Finns att köpa i e-butiken! Till kortet i shopen
Mer om: aktuellt
Durumvetepasta i naturliga vårfärger från Mancino
2012-04-15 13:02:00
Vi har fått hem färgglad, randig pasta från familjen Mancino. Mancino tillverkar sin pasta småskaligt, ekologiskt och på hantverksmässigt vis i Italiensk klack, Puglia. I vårt sortiment finns redan deras regiontypiska pastasorter som Orecchiette och Cavatelli samt Linguine, Spaghetti, Pennoni, Gigli och Trucioli. Nu får de sällskap av två nya färgrika varianter. Färgen är naturlig och kommer från gurkmeja, rödbeta, paprika och spenat. Vårglad pasta från Mancino All Mancinos pasta är gjord av italienskt durumvete av högsta kvalitet och långtidstorkas i 24-36 timmar. Konsistensen blir fylligare och mer ”al dente” än den industritillverkade. Pasta n har en yta som gör att såser sugs upp bättre och smaker framhävs. Den här typen av pasta skall kokas lite längre än vanligt, cirka 15-18 minuter beroende på önskat motstånd. Toppengod – prova! Shoppa Mancinos pasta
Två nya böcker av Peter Streijffert
2012-04-10 23:33:00
Nu är frilanskocken och journalisten Peter Streijfferts två nya böcker här ? Matduellen och Odla för köket. Böckerna handlar om att odla och laga förstklassig men billig mat, samtidigt som man tar ansvar för miljön. Peter är förespråkare för våra olivoljor och använder dem flitigt vid sina provningar Matduellen Hemlagat vinner  – Billigare, snabbare och roligare Matduellen av Peter Streijffert Boken handlar om Peters duell på www.matduell.se, där han bevisar att han kan laga lunch snabbare och mycket billigare än Findus ? cirka 9 kronor i snitt. Men egentligen handlar den om något mycket större. Den beskriver ett sätt att leva som utan att överdriva kan skapa en revolution i köket. Peters program bygger på enkla principer: ? Laga mer mat än du behöver för stunden och frys in det som blir över ? Utgå från det du redan har hemma i frysen, skafferiet och trädgårdslandet ? Använd råvaror istället för halvfabrikat. Så enkelt kan det formuleras, men verkligheten är förstås mer ko...
25% vårrabatt i e-butiken
2012-04-02 19:32:00
Nu är det läge att passa på och bunkra upp godsaker. Under hela april har vi 25% rabatt i e-butiken. Snart är det dags att dra fram grillen och prova de där nya rätterna du har tänkt fixa så snart primörerna tittar upp ur jorden. Vi har precis de rätta ingredienserna för att du skall lyckas i köket. Prova spännande peppar från Gérard Vives, våra härliga olivoljor, Verrini Munaris ljuvliga balsamico, valnötter & pistagenötter i honung och allt annat roligt du har kvar att upptäcka. Varmt välkommen in i shopen och Glad Påsk! Shoppa i e-butiken
Vigårda Barbeque ? snabbmat med ursprung från Grupp F12
2012-04-01 12:10:00
Nyast i Grupp F12 är Vigårda Barbeque. Ett godare, bättre och på alla sätt mer tilltalande alternativ än snabbmatsgiganterna. Vigårda Barbeque - kvalitetssnabbmat Kockarna bakom Vigårda är Melker Andersson, Danyel Couet och Jonas Ålund som alla vurmar för äkta mat med tydligt ursprung och goda råvaror. Kött och grönsaker som kommer från svenska gårdar grillas över träkolsgrill och serveras med tillbehör som pommes frites, kålsallad och bönsallad och smakrika dressingar. Vigårda - det godare snabbmatsalternativet   Läckert - här vill man äta! Välj huvudråvara – Oxe, Grönsaker/Fårost, Lamm, Majskyckling eller Fläsk. Hungrig matgäst väljer +meny och får då 25% mer kött. Extra hungrig gäst väljer ++meny och får då 50% mer kött. Rätterna serveras med varmt Vigårdabröd, grönsakscrudité, valfritt tillbehör och dressing. Precis som hos de stora kedjorna kan du lägga till extra tillbehör och extra dressing. Beställd mat hämtas i luckan   Mitt val - Kyckling, pommes frite...
Mer om: stockholm
Medvind för 50 Kvadrat Visby
2012-04-01 10:20:00
Grattis till Fredrik Malmstedt och 50 Kvadrat som nyligen tilldelats utmärkelsen Årets Fyrfota Gastronomi 2012 och Årets Unga Kock 2012 (Luqaz Ottosson). Utmärkelsen Årets Fyrfota Gastronomi delades ut på White Guide-galan och premierar en restaurang som med fokus på köttråvarans kvalitet och karaktär i allt från uppfödning, slakt, beredning och tillagning gör Sveriges karnivorer extra lyckliga. Motiveringen löd ”För att arbeta med lokalt uppfödda djur i en kreativ gastronomi som tar vara på djurens alla ädla och mindre ädla delar och lyfter fram de olika detaljernas bästa egenskaper – samt för sitt engagemang i uppfödning och marknadsföring av lokalt kött.” Pawel Petersén, Fredrik Malmstedt & Luqaz Ottosson Luqaz Ottosson från 50 Kvadrat vann titeln Årets Unga Kock 2012. Tillsammans med 5 andra finalister lagade Luqaz en trerättersmeny från en hemlig råvarukorg med torskrygg och rostbifflock som obligatoriska ingredienser. Tävlingen är öppen för kockar under...
Mer om: Visby
Smaksäkert på Miss Voon
2012-03-23 09:24:00
Miss Voon bytte nyligen meny. Några favoriter är kvar, som deras fantastiska skogssvampdumplings. Sist bad jag om en sked för att kunna sörpla i mig varenda ljuvlig droppe. Den här gången fanns skeden med redan från start. Är du som jag svag för att låta sköna smaker i lite mindre portioner (så du orkar fler) komma i en strid ström är Miss Voon stället för dig. Du väljer antal salta och söta rätter och om du skulle bli sugen på något under kvällens gång är det bara att beställa fler. Jag valde fyra salta och C tre. Någonstans där är väl lagom om du vill kunna klämma ner en dessert också. Lämna plats för det är de värda! Stämningsfullt på Miss Voon Jag måste säga att även om köket visade sig från sin allra bästa sida sist överträffar de sig själva i dessa nya, träffsäkra rätter vi får in. Asien möter Skandinavien i smakpackad modern tappning och vi blir förtjusta i varje rätt. Fin Bosarpkyckling möter spicy thai och kokos, skogssvamp från Hagfors göms i en skir dumpling med en under...
Mer om: stockholm , Restaurang
Adam Dahlberg tog silver i Bocuse d?Or Europe 2012
2012-03-22 06:56:00
Adam Dahlberg kammade hem silver i Bocuse d’Or Europe! Norges Örjan Johannessen tog guld och Danmarks Jeppe Foldager silver. Bocuse d?Or Europe är uttagningstävling till Bocuse d?Or, Lyon. Adam Dahlberg är genom sin andraplats  i EM direktkvalificerad till VM som hålls i januari 2013. Under prisutdelningen tillkännagavs att Bocuse d’Or Europe kommer att hållas i Sverige 2014. Stort grattis till Adam och hans team! http://gastronomisverige.se/?afg26_page_id=2
Adam Dahlberg tävlar i Bocuse d?Or Europe 2012
2012-03-20 19:43:00
Adam Dahlberg är Sveriges representant i Bocuse d’ Or som går av stapeln i Bryssel 20-21 mars för kvalificering till VM i Lyon januari 2013. Adam har tidigare jobbat hos Sveriges hittills enda guldmedaljör i Bocuse d?Or, Mathias Dahlgren, och har tävlingserfarenhet från Nordic Challenge 2009 och Laurier d?Or 2007 där han tog hem segern. Adam Dahlberg och Peter Jelksäter Team Adam är på plats i Bryssel och vi håller alla tummar för framgång. En extra tumme håller vi för våra egna produkter som har fått äran att närvara i Adams tävlingsbidrag. Lycka till! Läs mer om Bocuse d’ Or Följ tävlingen på Bocuse d’ Or web-tv
White Guide-vinnare 2012
2012-03-05 22:08:00
Sveriges Bästa Restauranger korade ? White Guide 2012 är här! Närmare 1 000 personer jublade när vinnarna i White Guide 2012 presenterades på en stor gala i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm idag den 5 mars. På galan korades årets bästa restauranger i olika kategorier och de största restaurangupplevelserna i landet hyllades. I år har White Guide bedömt närmare 800 restauranger och 90 barer ? av dessa presenteras 472 restauranger och 37 barer i årets upplaga. Årets bästa restaurang är enligt White Guide 2012 Frantzén/Lindeberg, Stockholm. Årets Matupplevelse finns i Stockholm, på nyöppnade restaurangen Ekstedt. Årets Bar heter Marie Laveau/Little Quarter, Stockholm. White Guide-vinnare 2012 ”Den svenska gastronomin växer på alla breddar, aldrig tidigare har vi upplevt ett sådant intresse för mat och restaurangliv i Sverige ? och när toppskiktet blir bättre följer alla andra efter”, förklarar Mikael Mölstad, VD på White Guide. ”Svensk gastronomi och våra f...
Pontus! Deli saluför OLIOLI-produkter
2012-02-29 19:32:00
Att Pontus! är en av stans toppkrogar är ett faktum. Med sin nyerövrade Gulddrake för Årets Fynd bevisade de att det går utmärkt att kombinera finmat med priser som tillåter fler och tätare restaurangbesök (halva priset för tidiga och sena middagsgäster). Pontus! använder sedan tidigare vår olivolja, Marqués de Valdueza, i köket. Nu har den även, tillsammans med flera av våra produkter, hittat till hyllorna i delin med ingång Norrlandsgatan. Pontus! Deli med ingång Norrlandsgatan Delin är under uppbyggnad och kommer att fyllas på med fler godsaker. Just nu hittar du förutom Marqués de Valdueza även vår ljuvliga, 7-åriga balsamico Verrini Munari Oro, Salfiore di Romagna (grymt italienskt havssalt) och kryddor från Gérard Vives. OLIOLI-produkter på deli-hyllorna Trevliga Jenny är ansvarig för delin och erbjuder förutom goda delikatesser även frukost och färdiga luncher från Pontus! kök. Jenny välkomnar dig till frukost och lunch Delin är öppen 8-14 måndag-fredag. Köp med dig god och...
Årets Kock 2012 är Klas Lindberg
2012-01-30 14:58:00
Sex av Sveriges bästa kockar möttes idag i finalen av Årets Kock ? SM i professionell matlagning. Segrare och Sveriges Årets Kock 2012 blev Klas Lindberg från Stockholm. Klas är 30 år och driver den egna firman Klas Lindberg Mat & Vin. Han har tävlat i Årets Kock flera gånger tidigare och tog en tredjeplats i förra årets final.  Han har även tagit VM-silver med Kocklandslaget 2010. Klas Lindberg är Årets Kock 2012 Foto: Magnus Skoglöf Juryns motivering lyder: Vinnaren har i knivskarp konkurrens tolkat råvarorna med stor respekt och skapat tre vällagade, eleganta och attraktiva rätter! I dagens final hade de sex finalisterna fem och en halv timme på sig att inför publik lösa två tävlingsuppgifter. Den första var att utifrån en bestämd råvara ? hel svensk biffrad från Gotland på ben ? skapa en varmrätt. Denna rätt hade finalisterna fått förbereda och träna på. Den andra var att utifrån en råvarukorg som var hemlig fram till kvällen innan tävlingen, laga dels en varm förrätt och ...
Green Matmarknad ? nytt matmecka i saluhallstappning
2012-01-22 19:07:00
Den 27:e januari slås portarna till Malmö s nya mattempel, Green Matmarknad, upp. I Twisted Torso-gallerian invid Turning Torso i Västra Hamnen öppnar Daniel Waidzunas en 2 600 kvadrat stor matmarknad med saluhallskänsla. Grundtanken är att ge alla möjligheten att shoppa miljösmart, råvaror i säsong, närproducerat och kvalitetsmedvetet. Färsk fisk, välhängt kött, grönsaker, frukt, chark och en mängd andra kvalitetsvaror samt en av landets längsta delidiskar kommer fresta besökaren att shoppa för vardag och fest. Man satsar på bra matvaror, gärna närproducerat men alltid av bästa kvalitet. I anslutning till matmarknaden kommer att finnas en restaurangverksamhet som innefattar restaurang, café och deli. Kökschef Johan Rosengren kommer tillsammans med ett tiotal kockar att erbjuda vällagad mat av råvaror från matmarknaden. Man tror på minimalt svinn då man arbetar mot målet att ingen mat från matmarknaden skall gå till spillo utan användas i restaurang- och deliverksamheten. Paul Svenss...
Mer om: aktuellt
Årets Kock 2012
2012-01-21 14:07:00
Vem blir Årets Kock 2012? – Följ hela tävlingen på nätet. Följ finalen av Årets Kock 2012 oavsett var du befinner dig. Hela finalen kommer i år att direktsändas på internet. På twitter, facebook och Årets Kock bloggen rapporterar dessutom bland andra tidigare vinnare av Årets Kock direkt från tävlingen. Den 25 januari avgörs vem av de sex finalisterna som tar hem den prestigefulla titeln Årets Kock 2012. Tidigare år har ett sammandrag av finalen TV-sänts, men i år väljer Årets Kock att istället erbjuda tittarna en rad möjligheter att via sociala medier ta del av hela tävlingsdramatiken: Från kl 9.00 livestreamas på www.aretskock.se hela tävlingen samt prisutdelningen där prins Carl Philip kröner vinnaren. I uppehållet mellan avslutad tävling ca 14.30 och prisutdelning kl 18.30 sänds inspelat material från tidigare under dagen, som intervjuer med spännande människor på plats, från events under dagen samt höjdpunkter från tävlingen. Hela eller delar av tävlingen och prisutdelnin...
Pontus! vinner Gulddrake för Årets fynd
2012-01-21 13:40:00
Årets Gulddrakenvinnare är korade. Pontus! vann kategorin Årets fynd för sitt utomordentligt sympatiska drag att erbjuda sina gäster halva priset på maten för den som hinner lämna bordet före kl 19.15 eller sätter sig till bords efter kl 22 fram till stängning. Vi gratulerar - välförtjänt och helrätt. Dessutom får man fantastisk mat till fyndpris från ett av stans bästa kök! Underbara fishcakes i Pontus! Seafood Bar Motivering: ”Att få äta anklever är ingen mänsklig rättighet men att göra gourmetmat tillgänglig även för dem utan fett representationskonto är något Krogkommissionen gillar skarpt. Pontus! Birdie nam nam-erbjudande, med halva priset på mat för tidiga och sena gäster, är nästan för bra för att vara sant.” Det håller vi verkligen med om. Pontus! är dessutom en av de krogar som låter gästen ta del av sänkningen av restaurangmomsen. Hur bra kan det egentligen bli? Boka bord och se själv. Psst: köket hyser även en aspirant på Årets Kock-titeln. Leo Frodell tävlar...
Mer om: stockholm
Nyhemkommet ? köksredskap i olivträ
2012-01-17 16:10:00
Olivträ är ett av världens vackraste träslag. Levande med mångfald i färg och teckning. Träet är robust och kompakt med fin struktur och hög slitstyrka. Vi kunde inte motstå, handlade hem skärbrädor, fat, mortlar och köksredskap. Köksredskap tillverkade av olivträ Spana in de nya snyggingarna i e-butiken
Mer om: aktuellt
DUÅ vinner VKs Varumärkespris 2011 på Umeågalan
2012-01-16 22:53:00
Vill passa på och hylla Per & Lars Åkerlund på DUÅ som nyligen kammade hem VKs Varumärkespris 2011 på Umeågalan. Motiveringen löd: ?Ett spännande varumärke och en spännande mötesplats som utvecklats till en symfoni av kreativitet för matintresserade.? Vi kan bara hålla med och önska lycka till på vägen framåt och uppåt! Lars & Per Åkerlund - DUÅ Fotograf: Andreas Nilsson Per och Lars driver en av landets bästa delikatessbutiker med matstudio mitt i stan där de håller matlagningskurser och inspirationskvällar året runt. Tillsammans gör de livet godare och roligare för stans lyckliga matentusiaster. I butiken finns utvalda produkter från OLIOLI på hyllorna och vi är glada över att samarbeta med denna dynamiska och duktiga duo. DUÅs hemsida Umeågalan 2011
Hyllrensning ? 40% rabatt på våra olivoljor i e-butiken
2012-01-10 20:51:00
Några av våra olivoljor kom redan i november medan andra är på gång in. I väntan på 2011 års skörd sänker vi priset kraftigt på alla olivoljor, även de som hunnit komma av årets skörd. Passa på att fylla på förråden för bättre än så här blir det inte! Priserna gäller till och med den 31 januari. Fynda i OLIOLI’s e-butik
Företagsgåvor
2012-01-09 07:52:00
OliOli´s produkter är mycket omtyckta och populära gåvor – den perfekta presenten som alltid kommer till användning. Vi importerar exklusiva premiumdelikatesser från små gårdsproducenter och leverantörer i Italien, Spanien, Grekland och Frankrike. Vårt sortiment hittar du enbart hos utvalda handlare och i vår egen e-butik. Delikatesserna levereras i eleganta lådor och korgar. Vi har plockat ihop några olika alternativ men du kan även själv kombinera din låda eller korg efter egna önskemål. För gåvor till anställda får värdet uppgå till 450 kr inkl. moms (12%). Julgåvor till kunder får uppgå till 200 kr inkl. moms (12%). RÖDA LÅDAN Villa Zottopera Rosso 500 ml, Sicilien Italien (Extra Virgin olivolja) Verrini Munari Rosso 100 ml, Modena Italien (4-årig balsamico) Caponi pasta 250 g, Toscana Italien La Chinata Flinghavssalt Chili 165 g, Cáceres Spanien PRIS: 450 kr inkl. moms         MIXLÅDAN Marqués de Valdueza, 250 ml, Extremadura Spanien (Extra Virgin ...
Mer om: aktuellt
Olivoljefusk skakar Italien
2012-01-03 13:58:00
I Italiens utreds nu omfattande fusk med olivolja. Fyra av fem flaskor märkta som 100% ren jungfruolja visade sig vara utblandade med olja av sämre kvalitet. Det är italiensk polis och tull som gemensamt gjort en stickprovsundersökning som nu skakar Italien, där olivolja är en viktig del i matlagningen. Det visar sig att olivolja som märkts som 100% ren italiensk jungfruolja av högsta kvalitet i fyra fall av fem var utblandade med olja av lägre kvalitet. I många fall handlade det om billig olja importerad från Grekland, Spanien, Tunisien eller Marocko. Se klipp från SVT Play
SvD ? om fusk i olivoljebranschen
2011-12-16 08:56:00
Att det fuskas i olivoljebranschen är ingen nyhet men tyvärr dyker nya iakttagelser upp kontinuerligt. SvD skriver om granskning av bluffoljor och olivoljeexperten Johan Blanche guidar oss rätt i den snåriga olivoljedjungeln. Läs SvDs artikel här Johan Blanche är aktuell med nyutgåvan av Olivoljeguiden som finns att köpa i vår e-butik. Olivoljeguiden är utförlig, intressant och faktaspäckad, ett måste för oljeälskare! I boken bedöms 207 st olivoljor som finns på den svenska marknaden. Våra finns med – köp och läs!
OLIOLI återförsäljare av Köttbutikens Tryffelvinaigrette
2011-12-12 20:18:00
OLIOLI har nyligen startat ett samarbete med Köttbutiken i Visby. Köttbutiken ägs av Fredrik Malmstedt, meriterad kock från restaurang 50 Kvadrat och Odd Norman, bonde på Ejmunds Gård i Visby. Från Ejmunds Gård på Gotland kommer fantastiskt nötkött direkt från den egna gården där de lösgående biffrasdjuren uppfödda på naturligt bete, kärlek och omsorg ger kött av högsta kvalitet. Ejmunds Gård drivs av Odd Norman, som är den femte generationen på familjegården. Tillsammans med sin fru Maud har han bland annat tilldelats Gastronomiska Akademiens diplom för utomordentliga insatser för svensk matkultur. På fastlandet finns Ejmunds Gårds kött att köpa hos Sandströms Kött i Forum Nacka. Odd och Maud Norman från Ejmunds Gård Fredrik Malmstedt har erfarenhet från stjärnkrogar både i Sverige och utomlands och var 2005-2009 medlem i Svenska Kocklandslaget. Sedan 2005 driver Fredrik Visbys lyxkrog och en av landets främsta restauranger, 50 Kvadrat, tillsammans med Laila Löfkvist. Fredrik ...
Julkampanj i e-butiken ? handla nu, betala i februari
2011-12-03 10:55:00
Den stundande julklappsshoppingen kan skapa hål i plånboken. Handla i vår e-butik nu och betala först i februari! Klarna julkampanj – handla nu, betala i februari! Se vårt sortiment här
Julklappstips ? Verrini Munari vinägerset
2011-12-03 10:55:00
Balsamico- och vinägerset, trevligt presentförpackad i svart kartong. VERRINI MUNARI ORO – 7 ÅR, 250 ml Verrini Munari´s balsamico produceras i Modena i regionen Emilia-Romagna i Italien. Balsamicon framställs av druvmust från druvsorterna Trebbiano och Lambrusco. Verrini Munari tillverkar dels traditionell balsamico (Tradizionale, lagrad i 12 och 25 år) men även balsamico lagrad kortare tid ...
Cioccolatini med balsamico
2011-12-02 22:54:00
En riktig njutbar kombination – formade kulor av mörk choklad med balsamico inuti. Chokladen görs för hand av en chocolatier i Modena som fyller kulorna med en krämig fyllning av balsamico. Fyllningen är en väl avvägd blandning av Verrini Munari’s 7-åriga balsamico Oro och deras 4-åriga Rosso. Smaken av mörk choklad blandad med balsamicons lätta ...
Juldemo hos Sandströms i Nacka
2011-12-01 10:52:00
Sugen på saftiga köttstycken, julskinka och hemstoppad korv? Har du vägarna förbi Forum Nacka på fredag kan du fixa alla dessa plus finfin olivolja och balsamico hos Sandströms Kött. Jag demar nyskördade, pinfärska Villa Zottopera Rosso, Marqués de Valdueza, Merula och Verrini Munari’s ljuvliga balsamico från lunch och framåt. Kom och hälsa på! Sandströms i Forum Nacka Forumvägen ...
Julgåvor och företagspresenter
2011-11-29 22:49:00
OliOli´s produkter är mycket omtyckta och populära gåvor – den perfekta presenten som alltid kommer till användning. Vi importerar exklusiva premiumdelikatesser från små gårdsproducenter och leverantörer i Italien, Spanien, Grekland och Frankrike. Vårt sortiment hittar du enbart hos utvalda handlare och i vår egen e-butik. Delikatesserna levereras i eleganta lådor och korgar. Vi har plockat ...
Novello-olja och andra godsaker i Östermalmshallen
2011-11-26 13:43:00
Fredagen den 25 november bjuder jag på provsmakning av vår nya novello-olivolja Le Fraine, valnötter & pistagenötter i acaciahonung från Fiorillo Miele i Kalabrien och Gérard Vives underbara peppar hos min kund, Olsson & Söner i Östermalmshallen. Kom och hälsa på, jag är där från kl. 11.00. Välkommen! Östermalms Saluhall Östermalms torg 114 39 STOCKHOLM ...
Finalisterna klara i Årets Kock 2012
2011-11-26 13:43:00
När finalen av Årets Kock 2012 avgörs i början av nästa år är det med sex stockholmare i startfältet. Vid deltävlingen Sista chansen idag onsdag fördelades de fyra sista finalplatserna. I Sista chansen lagar de åtta kockar som hade högst poäng vid semifinalerna, vinnarna borträknat, ytterligare en gång upp sin tävlingsrätt inför juryn och får ...
Nya Olivoljeguiden av Johan Blanche
2011-11-26 13:43:00
Johan Blanche har en stor passion för smakernas värld. Han har under många år arbetat med att inspirera och hänfört ta oss med på smakresor vid föreläsningar och provningar av mat & dryck. Johan kommer nu ut med en ny version av Olivoljeguiden. I denna nyproducerade guidebok finns allt du behöver veta om olivolja. Första ...
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33472 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss