TopplistanHumorDetaljer för "Knivlisa"

Knivlisa

Knivlisa
Läser du inte denna blogg kommer du bli dödsolycklig, aldrig någonsin finna meningen med livet utan bara ligga och kvida i brutal ångest.
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

Ny bloggadress
2010-08-01 00:58:00
Det är fortfarande typ 600 som går in här varje dag, i stället för på min nya blogg knivlisa.se.Ni trycker säkert fel och fortsätter till den sen, men HEJ!Om du vill prenumerera via bloglovin ligger den HÄR.
Ny bloggadress!
2010-06-24 15:25:00
Again. Jag har flyttat min blogg hit. Ni kan också fortsätta skriva knivlisa.se. Lägg till mig på bloglovin här. Puss see you there
OBS
2010-06-23 11:00:00
Jag har flyttat min blogg hit. Ni kan också fortsätta skriva knivlisa.se. Lägg till mig på bloglovin här. Puss see you there
Måste lära mig att hålla hela vägen
2010-06-22 18:08:00
  En dreggig och full 45-årig "kille" cyklade ikapp mig när jag gick på Götgatan igår.     Kille: Tja? Vart är du på väg?   Jag: Öh? hem.   Kille: Vad har du gjort i dag då?   Jag: Jobbat.   Kille: Var bor du då?   Jag: Vaddårå.   Kille: Näe..   Jag: ??   Kille: Alltså, det är så konstigt. Om man kommer fram på krogen är det okej, men inte om man kommer fram till någon på gatan.   Jag: No offence men jag skulle inte prata med dig på krogen heller.   Kille: Kaxig du var då.   Jag: Nej jag är bara ärlig.   Kille: Ja det var ju inte kul att gå bredvid dig.   Jag: Näe det var inte kul att gå bredvid dig heller.   Kille: Så du tycker att jag ska vända nu?   Jag: Hah! Menar du att du var på väg åt andra hållet?   Kille: Ja, jag trodde du var fin men det var du ju inte.   Jag: Haha. Jo jag är visst fin.   Kille: Det är inte konstigt att du går ensam i alla fall.   Jag: Haha.   Kille: Du är ensam eller hur? Det är ju knappast nån som skulle vilja vara ihop med dig.   Jag: DU! Jag ha...
Fair enough
2010-06-22 10:07:00
Nattens sömnprat: Linus: Ptschschhh (försöker spotta, jag vet inte hur man stavar det)Jag: Varför spottar du? Linus: Jag har tjära i munnen. Jag: Varför då?Linus: Jag har TJÄRA i munnen, det är klart jag måste SPOTTA.
Starstruckaste i dag, igen
2010-06-21 17:17:00
Foto: JagJag berörde ämnet Robert Pattinson i en fråga. Det fick man egentligen inte (men det "hade jag inte hört" eftersom jag fotade då). Kristen Stewart svarade att hon går hem och gråter varje kväll för att han inte är med.Jag går fortfarande omkring med hennes vattenflaska. Kändissalivsubstanser. Den är som en nattvardskalk, alla jag träffar dricker ur den. R-Patz saliv utgjutet för dig säger jag, för jag tänker att det finns kvar någon dutt sedan de hånglat.Som ni så uppmärksamt påpekade gjorde jag samma sak med Shakiras vatten. Bara det att hon dessutom hade kletat fast sitt läppglans på kanten, och jag smetade in mina läppar i det.
Jag har varit på presskonferens med Taylor...
2010-06-21 13:06:00
Jag har varit på presskonferens med Taylor Lautner och Kristen Stewart Nu dricker jag ur samma flaska som Kristen druckit ur. Extremt värd  herpes.
Skämt folk inte skrattade åt tillräckligt. (Alltid wastigt när skämt går fö
2010-06-20 21:37:00
I bilen:Annikasan: Ni kan släppa mig vid korsningen. Jag: Jag kan också släppa mig vid korsningen. Jag Linus Annikasan
Helgens bästa människa
2010-06-20 21:14:00
Ni vet hur man ibland har möten med random människor som verkar så fantastiska att man vill vara deras kompis i resten av sitt liv och lära sig allt de kan och lära dem allt man kan. Men så tar det bara slut. Man vill typ säga ska vi fika i morgon, men då skulle de tycka att man var ett översocialt psykfall.Jag hade ett sånt möte igår i hamnen.Linus (skriker från båten, jag är på väg upp till ett hus): Har du iPhoneeeen?Jag: Ja? Linus: Du kan ju inte gå IVÄG med iPhonen. (han och Erik skulle kolla på match i den)Jag: Nä okej jag kommer. .......Farbror i hamnen: Alltså. Menar du att du gått IVÄÄÄG med iPhonen?Jag: Ja. Farbror: Det var taskigt tycker jag. Jag:  Ja. Men jag ska VERKLIGEN se till att be om ursäkt. Farbror: Ja, det är nog bäst det. Så gör man bara inte. Jag: Näe fy.Farbror: Hehe. Sen var mötet slut.
Jag har bytt ut några bokstäver i en Eric ...
2010-06-20 13:05:00
Jag har bytt ut några bokstäver i en Eric Gadd-sång så att den ska passa för segling. 'I wanna Love you the right wave, I won't let you drown'. Så går den. Jag har sjungit den hela dagen.
Jag och Linus seglar. Han har aldrig segla...
2010-06-19 16:07:00
Jag och Linus seglar. Han har aldrig seglat utan folk som kan förut. och jag har typ aldrig  seglat överhuvudtaget. Men det går nog bra. Nyss kallade jag en fyr 'det där slottet där borta'.
Dagens hoppbilder
2010-06-18 19:23:00
Märk väl att jag har randiga kläder. Det är för att jag ska SEGLA i kväll.Japp. Jag är en vanligtvis förklädd snobb. Angelica och Sanna in action.
Nattens tönt
2010-06-18 12:46:00
Nattens sömnprat: Linus (ler jättestort och lyckligt): SOOOL SOOL SOOOL. Jag (sur): Vad. Linus (ler ännu mer, ännu lyckligare på ett lite töntigt sätt): Sooolen.
En fågel bajsade precis i angelicas kaffe....
2010-06-17 19:57:00
En fågel bajsade precis i angelicas kaffe. På riktigt. Säga vad man vill om fåglar men de har ju humor.
Dagens uträkning
2010-06-17 13:25:00
Om ni inte har läst kommentarerna på min sifoundersökning råder jag er å det bestämdaste att göra det. Hittills 76 kommentarer och nästan alla har haft träslöjdslärare som saknar fingrar. Det är så sjukt roligt. Jag menar det kan ju inte finnas hundra miljarder träslöjdslärare i Sverige. Ungefär 0,1 procent av Sveriges befolkning läser min blogg. Det innebär i runda slängar att 68 400 personer i Sverige har haft träslöjdslärare med kapade fingrar. Om ni undrade.Några favoriter:
Dagens skönaste lirare
2010-06-16 13:51:00
Bild: eye4style.comJag intervjuade Teddy Charles nyss. Han är hårstylist och har fixat Cameron Diaz, Sarah Jessica Parkers och Blake Livelys hår. Han har själv aslångt hår, ner till midjan typ. För han orkar inte klippa sig. Jag frågade vad som var hans rekordtid mellan två klippningar. 4 år var det. Sen skrattade vi åt det ganska länge. Här sitter han liksom och ska vara världens bästa expert på hår och toppar sitt eget ytterst pyttelite var fjärde år och tvättar det max varannan vecka. Jag älskar honom.Det är inte jag som är kort, det är han som är lång.
(Cykel)kedjereaktion
2010-06-15 19:04:00
Moa och Malin, utan inbördes rangordning för jag kommer inte ihåg vem som är vem.De här två skrämde livet ur mig igår när jag cyklade på Vasagatan. KNIIIIIVLIIIIIIIIIISAAAAAAA skrek de. AAAAAAAHHHH skrek jag inombords av lycka. Sen stannade jag en bit bort för att liksom markera att de skulle komma fram och säga hej vi älskar dig mest i hela världen, eller nåt liknande.De kom fram och var jättesnälla. Och berättade att Amir, Sveriges största gayblogg, precis cyklat förbi också. Då var det jättenära att JAG skrek av begeistring. AMIIIR liksom. Men det kändes förvirrat att göra det. Har någon givit dig mandat att vara orsak till exaltering skall du icke nedvärdera dig genom att själv exalteras över extern källa. (gammalt visdomsord).
Härmar min taktik
2010-06-15 12:13:00
Nattens sömnprat:     Linus: (Knuffar mig in mot väggen upprepade gånger)   Jag: SLUUUTAAAA.   Linus: ?..Vad är det?   Jag: Eh. Du knuffar mig ashårt in mot väggen.   Linus: Jaså?   Jag: Varför gör du det. Linus: Jag kommer inte ihåg. Vad hemskt. Helt sjukt.     5 minuter senare:     Linus: (Rycker i kroppen jättesnabbt)   Jag: SLUUUUTA.   Linus: MEN VAD ÄR DET.   Jag: Men vad är det SJÄLV. Du hoppar i kroppen. Hela sängen är ett katastrofområde.   Linus: Jaså?   Jag: Varför skakar du så?   Linus: Det vet jag inte. Vad dumt! Helt sjukt ju.     Jag anar ett mönster. Han har börjat härma MIN taktik och manövrerar bort ansvaret. Ibland ångrar jag att jag skriver så smarta saker. Igår:  
Dagens forskningsrapport
2010-06-14 13:35:00
Vickan: Man kan alltid se vilket ämne folk är lärare i på skolan. NO-lärarna har alltid flanellskjorta och typ skinnväst. So-lärarna är lite mer flummiga med palestinasjal. Språklärarna är tanter med Gudrun Sjödén-kläder.   Annikasan: Träslöjdslärarna saknar alltid ett finger. I alla fall min.   Linus: Ja min träslöjdslärare hade också ett avkapat finger.   Vickan: Ja! Jag har faktiskt haft två träslöjdslärare som saknade ett finger.   Jag: Inte jag. Men det är alltså statistiskt sett minst tre av fyra träslöjdslärare som har avkapade fingrar.   Linus: Vi gör en sifoundersökning.   Jag: Ja, ett bord är alldeles för lite urval för en hel sifoundersökning. Vi måste kolla ett till bord.   Linus: Hörni!! Hur många av er har haft en träslöjdslärare med avkapade fingrar? Andra bordet: Jag! Jag! Jag! Jag! (fyra av åtta)     Då är det alltså statistiskt bevisat. Minst hälften av alla träslöjdslärare har kapat ett finger. Ganska många av er måste ju ha haft det då? Har jag till och m...
"Big one - I pay. Small one - you pay".
2010-06-13 23:01:00
30-årsmaskeraden med tema Extrem var extremt kul. Frida var Extremt billig. Hon gick omkring och sa "Big one - I pay. Small one - you pay". Jag tror att hon betalade här:Jag ville hon skulle killa med horlösnaglarna i mitt hår. Jag kom på först efter hon börjat att jag ju hade peruk. Annikasan var Extremt solbränd. Kolla in klockmärket. Och samtalsämnet för all del.Jag var Extrem trafikfara. Jag och Johanna.Jag ramlade hårt bara två gånger och är jätteglad för det. Folk tycker att jag är dum i huvet. "Du hade alltså räknat med att ramla mer, och hade ändå inga skydd?" säger dom. "Ja, visst är det helt sjuuukt?" säger jag då. Jag älskar att manövrera bort ansvar på det sättet, folk blir så förvirrade.Maria var Extremt desperat. Hon friade hela kvällen tror jag.Jag och de andra flickvännerna till de som fyllde år sjöng en sjukt bra sång.Vi övade först på toaletten.Och andades in helium också. På toaletten alltså. Det roligaste toabesöket någonsin.Sen blev jag exalterad över lamporna. ...
Japp då kör vi. Literally.
2010-06-12 16:55:00
Japp då kör vi. Literally.
Linus och hans kompisar fyller 30 år och h...
2010-06-12 12:31:00
Linus och hans kompisar fyller 30 år och har fest i kväll. Det ska vara tipspromenad. På en av frågorna ska man para ihop rumpa med rätt person. Jag har ingen aning vilken som är linus. Alla andra flickvänner verkar veta. Jag säger höhö den sista, för att ingen ska märka vilken dålig flickvän jag är.
Jag åker tåg, och fastnade precis med blic...
2010-06-11 20:25:00
Jag åker tåg, och fastnade precis med blicken på en som sitter över gången. Ni vet så där när man tänker på nåt helt annat och inte märker att man dödsstirrar. Jag vaknade till när hon började röra på sig lite oroligt. Då tänkte jag Shit jag måste se ut som en förskrämd flykting med palestinasjalen uppdragen så här. Var tvungen att ta kort för att se om det stämde. Det gjorde det. Faktum är att tror aldrig någonsin att jag haft så god självinsikt tidigare.
Vid närmare eftertanke kanske jag inte ska låta han bli pappa
2010-06-11 13:06:00
På maskeraden med tema Extrem ska Linus vara Extremt stor bebis. Telefonsamtal när jag köpte grejer: Jag: Hej, nu har du alltså blöja, napp, tofsar, sparkbyxor, tröja, rosetter. Är det något mer du behöver?   Linus: Ja, jag vill ha sådana där stjärnor som bebisar brukar ha.   Jag: ??.Öh?.   Linus: Jamen du vet såna där stjärnor i ansiktet. Glittriga stjärnor som bebisar brukar ha.   Jag: ....Va?   Linus: Eller vänta lite? Bebisar kanske inte har det.. De är ju nyfödda.   Jag: Eh ja.   Linus: NU vet jag, jag blandade ihop bebisar med småbarn.
Vi har avskedsfest för frida. Hon slutar p...
2010-06-10 22:35:00
Vi har avskedsfest för frida. Hon slutar på mitt jobb vilket är hemskt. Inte jobbet men att frida slutar. Jag höll precis tal. Vilket får mig att minnas mitt utlovade snusk-klipp från bröllopet. Det kommer. Förlåt.
Att känna sig som en annan typ av sort
2010-06-10 13:27:00
Jag älskar att köpa saker på Blocket. I alla fall när man får åka hem till folk och se hur de har det i sitt hus. Ibland blir det extrema kulturkrockar. Man umgås ju oftast med folk som är typ som en själv. Och jag kan vara ganska ? pepp, för folk som inte är vana.   I dag köpte jag rullskridskor på Blocket.   I telefon:   Jag: Hej jag heter Lisa och undrar om de fina rullskridskorna finns kvar? Dam: Ja, de står här.   Jag: VAAAA ÄRE SAAANT.  Jag ska på maskerad på lördag och vill så gärna ha rullskridskor och har letat överallt. Vilken TUUR jag har.   Dam: Eh.. ja. Jo de är fina.   Jag: SUUPERFIIINA ju. Var bor du? Dam: I Hammarby sjöstad.   Jag: HAHAAA PRISA GUUUUUD (sa jag inte men typ). Det är helt SJUUUUUKT. JAAAG jobbar ju där. Jag sitter där NUU.   Dam: Vad passande.   Jag: JA-A!       Hemma hos henne fem minuter senare:   Jag: Hej här är jag REDAN.   Dam: Nämen hej.   Jag: Förstå vilken tur. Helt SJUKT att vi var så nära varann.   Dam: Eh... Ja.. Så du ska på maskerad, vad...
"Jag är inte en idiot, vänta bara några timmar så kan jag bevisa det"
2010-06-10 09:48:00
Nattens sömnprat: Linus (högt och bestämt): Nu har vi kommit till en punkt då vi måste fatta ett beslut. Vi har tittat på ex antal och det finns ingen poäng med att analysera mer. Vi får helt enkelt bara bestämma oss.Jag: Vad är det ni tittar på. Linus: Näe vi ska köpa en litteraturdator, men de kan aldrig bestämma sig för vilken.Jag: Vad är en litteraturdator?Linus: Äh tyst. Fatta vad korkad han måste ha tyckt att jag var. De har liksom granskat och analyserat och pillat på massvis av litteraturdatorer och så kommer jag där och undrar vad det ÄR för något. I morse undrade han ju också vad det var, men det är alltid lite jobbigt att behöva vänta till morgonen för att få förklara att man inte är helt blåst.
Grundlurad
2010-06-09 14:25:00
Telefonsamtal: Linus: Vad gör du?   Jag: Jag målar.   Linus: Vad?   Jag: I Fridas lägenhet.   Linus: På vad?   Jag: På väggarna.   Linus: På vilket rum?   Jag: På vardagsrummet.   Linus: HAH! Där lurade jag dig. IIIIII vardagsrummet heter det. Inte PÅ vardagsrummet dumbom.     Den lurande och den lurade.
Jag målar i Fridas lägenhet. Jag målade kr...
2010-06-08 23:40:00
Jag målar i Fridas lägenhet. Jag målade krigsmålning på mig för att allt skulle kännas coolare. Sen fick jag reda på att det inte finns nån Lacknafta. Då blev jag en dramaqueen. Typ SKA JAG GÅ FUCKING SÅ HÄR TILL FUCKING JOBBET? Då förklarade hon att all målarfärg nuförtiden är vattenlöslig. Nu känner jag mig gammal. På min tid var det kört utan lacknafta.
Alla älskar mig tydligen inte
2010-06-08 13:30:00
Jag försökte bonda med Moa.   Jag: Vilken fin krocketklubba du har.   Moa: Ja.   Jag: Vilka fina tofsar du har.   Moa: Ja.   Jag: Vilken bra tröja du har.   Moa: Ja.   Jag: Kolla vilka fina naglar jag har. Alldeles blåa.   Moa: Vilka fula.     WTF?   Sen försökte jag få henne att älska mig på bibliskt vis. Typ utge kärlek och du skall kärlek erhålla tusenfalt.   Gick väldigt dåligt måste jag säga. Way out of my league den tjejen.
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33641 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss