TopplistanHälsaDetaljer för "Naturlig Bodybuilder"

Naturlig Bodybuilder

Naturlig Bodybuilder
Brandman, säkerhetsvakt och sambo.. Skriver om träning och arga besök i tvättstugan.. Haha.. Typ
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

Bra träningsvecka
2011-10-24 19:06:00
Veckan har gått riktigt bra. Körde ben hårt med gubbarna. Körde dog crap även på benen. Härligt spyfärdig efteråt!Armarna rockades med en bra gubbe igår, det blev högreps med tanke på min skada i händerna som jag fick för några veckor sedan då jag döönade på ganska tungt. Så kontakt å högreps är på schemat för klubborna ett tag framöver. Vägra bli skadad!Kosten har skötts ok. Inte mer än så. Varit lite fram å tillbaka fläng senaste tiden då tappar man schemat på maten men sånt är livet ibland! Inget man dör av!
Back home
2011-10-24 19:06:00
Ja då var 1a fackliga kursveckan avklarad.. Intressant och nyttigt!Saknar maten redan:)Helgen var riktigt bra.. Inget att klaga på någonstans.Igår körde jag 40 min kondition på Crossen, rodden å löpbandet. Tog riktigt bra, var helt slut sen värmeträning i bastun i 20 min.Idag blir det bröst, axlar och mage på gymmet! Dog crap:) Ska bli nice.. 8 reps veckan!Tungt och snyggt!Borde klara 105 idag i bänken. Alltså för 8 reps. Gjorde 8 på 100 sist..!Peace!
Mätt
2011-10-24 19:06:00
Igen... Fyfan så mätt... Äta massa middag kl 1715. Kl 1815 Pwo.. Spyfärdig... Träna.. 1945 klar.. 2030 Tacos.. Stackars mage! Varför säger man inte bara nej till mat? defekt anorexi.. Äter och äter men glömmer att spy..Armpasset gick bra. Massa hantel övningar.. Högreps och explosivt.. Coolt pass..!Rock on!
Armar och 4e kursdag
2011-10-24 19:06:00
Så gott med frukost:DÅ sova... Herregud. Går verkligen och lägger mig vid 22 å somnar en halvtimma senare. Klockan ringer 7.. Så här gott har jag inte sovit på länge kan jag säga. Underbar känsla!!! Hemma är d alltid något som drar i en. Sen kanske inte 3 skiftarbetet är det bästa för en ultimat sömn börjar man ju förstå haha.Igår hade dom party på kursen. Jag var med i början och drog lite smörgås tårta å sänkte 2 lättöl hehe.. Sen drog jag mig tillbaka. Trevligare människor här men det är ju d med alkohol när man tränar.Armar idag på gymmet, blir ju det lättaste kroppsdelen att få ihop i detta minimala gymmet. Fast det blir högreps och kontakt även på armarna som allt annat denna veckan! Peace!
Dag 3
2011-10-24 19:06:00
Jahopp då var det dag 3 på kursen och det snöar som satan och man är mätt som fan...Mycket politiskt snack, lite intressant, man inser ju att man inte är så insatt som man trodde. Det lär bli att man sätter sig mer in i det politiska efter detta. Det är väldigt intressant redan på denna nivån.Träningen igår gick la som den gick, högreps å massa fria vikter.. Inget fel i det. Men dålig luft, trångt, kass musik å vit rosa väggar ala rehab rum gör inte att man taggar till som man kanske borde:) Men men.. Rygg, trapz å mage igår..Armar idag! Rock on! Sen är det pubkväll med alla och eftersom att jag är sjukt dålig på att umgås mer än 30 min på kvällen så är planen att sänka 2 bärs med gänget ikväll å sen dra mig. Så 60 min ska man klara av:)Nej dags att dra tillbaka å sänka en powerking! Gött när man är så mätt att man spyr lite när man rapar haha.. Illa:)
vila
2011-10-24 19:06:00
Fläsk, potatis, bruna bönor, lingonsylt och semla till lunch... Det bygger;)Så skönt att komma undan i 30 min efter lunch å slippa vara social.. Behöver ladda batterierna haha.Powernap i 10 min nu!
The frukost
2011-10-24 19:06:00
Så då var frukosten avklarad.. Alltid lika roligt när folk börjar gaffla om hur man äter... Å gärna lite chockade ögon över storleken på frukosten:DI min värld är inte detta mycket-5 ägg4 brödskivor med ost och kalkon1 st tallrik med yoghurt och flingor1 glas juice1 glas vatten1 kopp kaffeI våran subkultur med träning och fitness är detta helt normalt:)
Facklig kurs
2011-10-24 19:06:00
Jaha då är man på folkhögskolan i Viskadalen och har klarat av första dagen. Har kommit lite uppgifter redan om att man ska stå och hålla låda. Tur att man inte har något emot sådant. Har ju hållit i kurser på jobbet massa gånger innan. Annars verkar detta bli en bra utbildning. Alltid bra med ledarskapsutbildningar.Ska träna lite idag på världens sämsta gym. Back to basics fett! Ta en hantel å försvinn in i ett hörn typ;)Blir bröst å axlar idag.. Kommer nog få göra armhävningar för att få ihop ett ok bröstpass haha..
Samåkning
2011-10-24 19:06:00
Detta är verklighet för mig just nu... Detta hände när jag skulle hoppa in i bilen som skulle hämta mig igår.Jag- Tjena läget?Han- Aa fan blev så jävla sjuk idagJ- Varför stannade du inte hemma???H- Ne men fan segt att vara hemma...WATTAFAKK!! Sitter man inträngd i en bil med en ny sjuk människa som 2 timmar efter vi kom till jobbet åkte hem!!??? Så jag fick leta upp en skjuts hem å kanske till å med för dela hans bakterier!! JAAAAAAA!!!???Blir så jäääävla trött på människor ibland asså... Säg bara du fan jag känner mig krasslig vi kanske ska åka i varsin bil idag... Vem hade inte blivit mer än tacksam över den förfrågan..?? Ser det som en självklarhet!Aja fuck it.. Ska iväg å träna ben nu!
Bakis
2011-10-24 19:06:00
Ja fyfan idag har man varit bakis. Inte jätte bakis men så det räcker. Slutade supa vid 2130 då mina goda vän hade kört lite för hårt och jag drog hem honom.. Lika väl det. Hade ju inte blivit en trevlig dag om man kört på till kl 3 eller nåt:PKäkat hela dagen å druckit.. Nu är det som sagt 2 helger med jobb framöver och sen börjar dieten. Härligt att vara helt utan alkohol:D Alltså jag kan tycka det är ball att dra ut å festa ibland men det hör inte till min livsstil så jag drar mig verkligen och tackar nej till många fester men ibland måste man bara ge med sig. Å nu har det varit intensivt för det blev för 2 veckor sedan en ordentligt fylla.. Så nu har jag verkligen fått nog:PGymmet på måndag igen! Kanske imorgon. Får se.. Handen å tummen känns bättre, får se om det ger med sig, lättare träning för mig så att duogripsen kan ta det mesta av vikten så handen får vila!JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Fixdagen...
2011-10-24 19:06:00
Då var allt klart inför imorgon. Bärsen inhandlad, klippning avverkad(hennes gubbe var sjuk å hon hade ont i halsen fast mådde ok-fan om hon smittar mig), resorb å antibajs inhandlat...Ska bli så gott med pizza imorgon efter frukosten:D Såå jäävla nice!Nu ska jag genomlida ett nattpass bara.. Hoppas det går fort. Träningsfri dag idag... Så kommer det fortsätta resten av veckan. Hoppas det gör min tumme å hand gott. Jävla inflammation. Alltid nåt skit man ska få:)
Lång dag!
2011-10-24 19:06:00
Jaha... Vaknade kl 9 å var härligt utvilad. Gymmet 2 timmar senare. Ben på schemat.. Hårt men anpassat med tanke på att vi tränade ryggen igår.Så vi startade med stående benspark, benpress, utfall i smith, sittande lårcurl, stående lårcurl, stående vadpress å donkeyraises. Lagomt benpass å man sparade på ländryggen:)Är som sagt fortfarande vaken och kommer vara i 3 timmar till.. Då har man varit vaken 22 tim.. Zzzz... Inte bra för träningen men det blir så när man ställer om dygnet tyvärr.Annars var d en trevlig kväll med både käka restaurang och bli bjuden på fika... Det bygger:)Imorgon ska det klippas, tvättas, solas, handlas på bolag och städas.. Köpa massa jäkla resorb å bakis tabletter. Allt för att inte bli super bakis! Sen efter denna personalfesten blir det lugnt ett jääkligt bra tag framöver:D Precis som jag vill ha det.... Hela dieten blir ju utan party:)
Kondition...
2011-10-24 19:06:00
Löpning i 6,5 km i tim på en lutning på ca 8 riktiga grader inte som på alla fjant löpbanden på gymmen:) i ca 10 minuter.Sen blev det de årliga brandtestet på totalt 9 min... Ganska hård prestation för tunga mig i de 19 minutrarna. Jag var död:)Känns nu i kroppen att man pumpat kondisen haha... Ska bli gott att frossa i kvällsmål å sen slagga! Ska ju köra ben imorgon. Sen är det ledigt resten av veckan från träningen. Personalfest på fre nämligen. Sen har vi hårda rökdykningsgrejer på måndag. Sånt test där man ska pressa sig så hårt i en varm å rökig miljö så att man faktiskt håller på att svimma.. Gör det en gång om året. Kroppstempen kommer upp i ca 40 grader så det är inte så hälsosamt. Därför vilar vi från tors-mån denna veckan.Nej dags att dra hem!
Variant av dogcrap
2011-10-24 19:06:00
Jaha då var första passet avklarat... Bröst och axlar...Bänkpress... 10 ggr 50 kg... 10 ggr 70 kg.... 7 reps 90 kg, 3 reps, 2 reps....Hantelpress.. 8 ggr 22kg.. 6 ggr 26 kg.... 40 kg 7 reps.. 3 reps... 1,5 reps.CC neråt... 7 reps, 4 reps, 3 repsSittande stångpress axlar.. 40 kg 8 reps... 50 kg 5 reps... 55 kg 8 reps... 4 reps... 3 reps...Drag till hakan med stång.. 30kg 8 reps.. 40 kg 6 reps... 50 kg 8 reps... 5 reps.. 3 reps...Sidolyft 14 kg 8 reps... 4.. 4...Sen hem.. Bråttom. Snart jobba. Hatar att träna på förmiddagar. Kärringar överallt på gymmet med cirkelträning å skit, kass musik, bara ett mål mat i kroppen, hem fort duscha äta å sen till jobbet...*tummen ner*
Dog crap
2011-10-24 19:06:00
Går vi på imorgon. Ska läsa på lite mer om dog crap nu men vi har kört det innan. Seten fram till det 3e är bara förberedelse set inför 3 sista och riktiga arbetssetet. Då jävlar tar man i med forced reps, drop set jada jada:) Ska bli kul... Fick väldigt bra styrkeökningar sist vi körde det.För övrigt så är jag helt jävla slut. Sov 3 immar i natt och har dreglat runt på jobbet. Somnade 2 timmar framför tv:n förut och kommer gå å lägga mig vid 22 eller nåt idag.. Sovmorgon imorgon så man ska inte upp innan 0800.. Så skönt!!Det blir bröst och axlar kl 10:D Ser redan i fram emot det. Har dock ont i underarmarna.. Båda 2.. Det blev riktigt illa efter sista passet med en vän i gbg haha.. Rockade loss lite väl hårt kanske.Nej snart dags att tvätta å sen dra till ica å köpa nåt gött.. Passa på nu, snart en månad kvar bara innan diet:D
Trötttt.....
2011-10-24 19:06:00
Shit vem säger att det är ok att gå upp kl 0420 när man jobbar dagtid!?Är helt lost haha... Å nu ska vi ha brandövning hela dagen som jag förberett.Aja blir en trevlig kväll i alla fall... Sen är det lights out i kanske 5 timmar å ett dagpass till på söndag! Sen eftermiddag på mååååndag!!! Soooovmorgon:D
Gymmet en fredag
2011-10-24 19:06:00
Måste säga att jag 10 av 9 ggr hellre hänger på gymmet en fredag än krogen.Rockade benen idag.. Stenhårt. Började med böjen. 15 reps på 80 kg, djupt ner, rak rygg, blicken uppåt pressar hårt, vänder innan knäna låser sig, ingen vila, pumpar iväg 15 utan att stanna.. Så gjorde vi 4 gånger. Det räckte för min pinnar!Utfall 40 kg på ryggen 30 raka reps utan vila! Börjar må illa..Benpressen, drop set, 4 reps, 4 reps, 8 reps och till sist 4 reps... Mår illa....Raka mark för att återhämta sig lite.. 15 reps.. Fokus.Sittande lårcurl.. 4 set.. 21:an..Stående vadpress, dropset, 8, 8, 8 och 6 st... ggr 5....Cykling i 10 minuter..Stretch 20 minuter...Tack och hej!Ska snart lägga mig... Underbara säng. Bara läsa lite ur min nya bok mental styrketräning:D
Bra träning
2011-10-24 19:06:00
Denna veckan! 14 reps är verkligen nåt jag lärt mig uppskatta nu.. Får såna kontakt och känsla som är obeskrivlig. Har lärt mig mycket genom dessa veckorna. Har börjat verkligen lyssna på proffsen nu. Hur många ggr har man inte hört.. Jag började växa på allvar då jag insåg att kontakt är a och o å sänkte vikterna.. Så ryggpasset nu i tisdags tog riktigt bra!Ska köra armar idag med en polare i Gbg på friskis. Dom tar bara 80 kr för engångspass så det passar oss bra. Sen blir det hem å göra färdig för skiftstarten imorgon.. kl 0612. Härligt efter 2 veckors ledighet.. Det är detta med skiftjobbet som gör det värt att pina igenom nattpassen och liknande. Nu efter 2 veckor så har jag verkligen glömt å släppt jobbet på ett djupare sätt. Tror aldrig man får den känslan riktigt med ett mån-fre jobb. Första veckan så hade man det ändå i ryggraden någonstans men nu sista vecka.. Aa sommarlov:D Detta upplever svenne under semestern men vi har detta 4 ggr om året plus semester. Sen passar inte...
Fisköga!
2011-10-24 19:06:00
Blev det igår.. Blev riktigt berusad. Eller aa inte sådär svenne banan packad. Men full. Drog jag å en polare hem till mig å gick på whiskyn! Tummen upp för det beslutet:) Finnen i mig tog över.. Tur att man dricker så sällan. Nu längtar jag bara till gymmet imorgon. Å min fräscha mat och fräscha livsstil. Varit apbakis hela dagen.. Ätit som fan å försökt inte skita ner mig så man bör vara ganska ok imorgon. Eftersom att vi inte planera utgång så hade jag inga bakistabletter, resorb lr något liknande hemma.. Dåligt!Så önska mig lycka till imorgon på besiktningen och första 14 reps passet som börjar imorn:)
Dagen efter
2011-10-24 19:06:00
Dörrpasset.. Lugn och fin kväll med sina skara idioter men dom finns överallt:) Det är väl detta som gör att man fortfarande står i dörren ibland. Man får gå "ut" men ändå inte supa plus att man tjänar en helt okej klump varje gång.Idag har man lite vätskebrist.. Men det kommer alltid från västen som man har på sig. Den sitter ju tajt ut kroppen och gör att man svettas lite hela tiden. Så det är bara att vätska upp.Ska köra armar idag på gymmet samt mage å vader tänkte jag.. Eller kanske inte vader, ska ju träna benen snart! Aja får se hur energinivån ligger till.Körde den Jacked xx extreme competition från mmsports igår. Jävlar vilken galen produkt, var helt väck haha.. Trodde först att d inte var jag som blivit frisk ännu å att kroppen höll på att balla ur, men nej då det var den skiten:) Coolt i alla fall....Kvällen blir väl till att gå hem te några gubbar här å dra några bärs faktiskt. Ovanligt men vi har en ledig helg nu de kommande 4 veckorna så jag kör på denna kvällen. Inte ...
Bortglömd blogg:)
2011-10-24 19:06:00
Satt å drack min redbull å bara kom tänka på bloggen hehe. När man har för mycket att göra så blir en blogg lätt bort prioriterad om man inte är blond och ska skaffa silikonbröst. Vad händer egentligen.. Jo träningen går bra. Dock kantats av en förkylning som vanligt. Börjar inse att det inte är mig det är fel på utan det är våran stora arbetsplats. Det är många som tränar mycket som ofta blir små förkylda hos oss. Så det är bara att köra hårt med mivitotal å vitlöken å hoppas på det bästa:)Annars inga nya personbästa så direkt att skryta om.. Dom tyngre veckorna nu har jag varit små krasslig som sagt å nästa vecka går vi på 14 reps igen å dom veckorna är 100% kontakt, kläm å känn så där bryr jag mig inte så mycket om vikten. Jobbet går framåt, alltid lite dramatik men men.. Ska iväg på fackliga kurser nu i vår. Ska bli ledamot och det innebär egentligen ingenting stort utan det är mer att man är invald i styrelsen och ska börja lära sig hur allt funkar. Det ska bli kul i alla fall ...
Där satt den
2011-10-24 19:06:00
Jaja nu är man sjuk igen! Tummen upp... Lär mig aldrig. Inte en enda vitamin har intagits denna månaden. Pga snålhet, blev knullad av bil reparationerna så jag har snålat som en jude hela månaden. Så nu sitter man här med sitt sunkiga immunförsvar samt hårda träning. Ska till jobbet idag, får se hur d känns senare under dagen om man får sjuka sig för resten av skiftveckan..Ball...
Natt helgen till sitt slut
2011-10-24 19:06:00
Gud vad skönt det ska bli att göra sista natten nu. Fick gå in på övertid och började passet 18-06.. Långt pass. Lite för långt i min smak. Är sliten idag faktiskt, riktigt sliten.. Hoppas det känns bättre imorgon för då är det högreps vecka.. 14 reps på det mesta! Börjar med bröst, axlar å mage imorgon!Körde ju benen igår.. Det gick helt ok. Känner av det idag! Körde inte så hårt men jävligt strikt å snyggt.. Det sätter sina spår!Nej fuck it, det enda i träningsväg är att jag ska beställa ltie tillskott vid nästa löning. Inte bestämd vad för gott ännu dock:) Lutar åt lite extra kreatinpyruvat dock:DDags att köra vidare på nattpasset! Peace!
Helg
2011-10-24 19:06:00
Så nu har man vilat färdigt tycker jag. Både tors å fredagen har jag vilat nu. Bad om att få fys imorgon i början på natt passet:) Så jag kan köra mina stackars ben som står sist på schemat nu. Ändrat om detta just för att vi alltid har brandövningar på tis eller tors å träningsvärken sitter i så länge att övningarna alltid blir lidandes haha...Var kanon trevligt med jobbet i torsdags. Riktigt bra möte som gav mycket samt trevlig kväll efteråt. Så jag var nöjd. Men begav mig ändå hemåt i god tid just för att inte dricka för mycket å bli bakis dagen efter:)Nu är det nattpass hela helgen. Härligt... Eller inte. Haha.. Men det är lugnt å skönt i alla fall! Sen är d en skiftvecka kvar å sedan blir det maassa ledigt:D Då ska vi ha ball haha.. Nej får rulla vidare! peace!
3 dagar straight
2011-10-24 19:06:00
Ja då har man tränat 3 dagar på raken. Det är vila antagligen både imorgon och på fredag. Vi ska som sagt ha möte med jobbet imorgon hela dagen sen avslut på en restaurang. Så vila kan nog vara bra även om jag inte tänker supa. Ryggpasset gick bra. Körde tunga mark. 160 bara flög upp 3 ggr. Sen blev det en 1a på 180. Hade säkert gjort en 2a men ville inte riskera något. Sen flöt resten av passet på bra. Shurgs med 150kg och allmänt stark. Fint!Testat att köra utan bälte ett par ggr nu, både mark och böj, sedan jag såg Evan Centopani eller hur han stavar det kör utan. Han säger att det hämmar honom på något sätt. Känns obekvämt. Körde marken utan bälte och kan säga att ja kände inte ett skit i ländryggen. Kändes hur bra som helst. Så bältet kanske försvinner mer och mer.Ständigt mätt är man också.. Äter heela tiden. Mat mat... Ska nästan bli skönt att dieta i april. 2,5 månader kvar till diet. Inte så lång tid. Får se om man drar 8 eller 10 veckor. Tänker bestämma mig innan jag start...
Torsdag
2009-09-14 01:05:00
Jobbar eftermiddag idag. Började dagen kl 0730 med frukost och laddning inför gymmet strax därefter. Det blev rygg, baksida axlar, trapz å mage. Var väl sådär taggad idag faktiskt men jag frustade på ändå och passet blev godkänt. Men inget mvg dock.Ätit på bra idag, följer kostschemat riktigt bra och först på lördag blir det en pizza...Det kommer dock bli ändring i kosten under 2 veckor när jag är på brandutbildning. Vi får 3 lagade mål om dagen men kommer dra shakes som mellanmål hela tiden eller bars. Men procent på livsmedel kommer inte att kunna hållas och inte träningen heller då vi kommer köra ganska hårt på utbildningen. Men 3 gympass i veckan som aktiv vila ska jag försöka få in!Ska äta nu!300gram angusbiff å 60g pasta!
Sjukt jobbig dag!
2009-09-14 01:05:00
Herrejisses.. Natten till måndagen sov jag drygt 4 tim och vaknade säkert 10ggr. Så måndagen var man helt väck då man gick upp kl 4 och sen tränade stenhårt på kvällen. Trodde man skulle sova som en stock natten till idag.. Men icke.. La mig redan vid 21 och somnade på drygt 10 sekunder och då hoppade min tjej in och kvittrade något som gjorde att jag vaknade till, inte hennes fel dock haha, hur ska man veta att någon somnar på 10 sek haha..Sen var den natten sådär, vaknade hela tiden så man var helt lost imorse.. Så mellan kl 0400-2220 så har man jobbat 8,5 timmar, pluggat c kort i 1 timma, tränat ben och suttit på teorilektion i 3 timmar! Tiden där i mellan kan jag inte redogöra för.. Var i dimman=)Så hoppas på en god natt sömn idag!
Shopping tajm
2009-09-14 01:05:00
Gud vilken ätardag igår. Det är inget för mig att äta på det viset som jag gjorde igår. Först frukosten som var helt vanlig sen blev det en pizza och resten av kvällen drog man i sig almondy tårta, rostat bröd med ost samt en spike.. Illa.. En pizza räcker mer än väl!!!Ska iallafall köpa en mp3 spelare idag.. Försökte igår men hittade inget. Såg den nya walkman utan sladd som wannabebodybuilder köpte och den verkar helt ok men får se vad det blir!För övrigt så hittade jag en rolig pratstund på bodysforum som handlar om hur en utbildad herre försöker förklara för en dödlig(som vi flesta är) att ett tillskott inte är något att ha.. Lite underhållande haha.. Det är mellan king grub och deltas minsta=)http://forum.body.se/showthread.php?t=38953
Ytterligare en natt
2009-09-14 01:05:00
På jobbet.. Har en liten stund för mig själv nu. Alltid gott att dra sig undan någon timma och surfa lite. Sitter och dricker en spike som man kan köpa på gymgrossisten. Bra drag i dom där hehe! Har det inte soft hela natten ska iväg å göra en arbetsuppgift som är ganska krävande. Kan dock inte skriva vad det är för något för då avslöjar jag för mycket om vart jag jobbar..Sitter å längtar efter imorn. Det är en lågprotein dag samt en ätar dag. Så det kommer innebära snuskigt mycket kolhydrater men det gör mig inget haha. Ska till netonnet å köpa lite grejor som brödrost, trimmer, ny mp3 som man kan ha på utsidan av kläderna så man slipper svetta sönder en till och tjejen skulle kolla på något.. Fast nu när jag skriver detta så kom jag på att hon kanske inte behövde köpa det som gjorde att vi ska dit.. Vi åker dit ändå nu haha.. Sen blir det pizza å film.. MMmmMMm gott!! Chips å sånt crap imorn haha.. Gott att läsa om folk som ska tävla som måste dra ner på sina ätardagar nu och en a...
Bröst, biceps och vader!
2009-09-14 01:05:00
Gott gympass idag. Babe var med och stonkade på..Började med Bänk med 30 graders lutning utökat set ggr 4Hantelpress superset med cabelcross ggr 4Stångcurl i utökat set ggr 4hammer rep superset med omvänd stångcurl ggr 4Stående vadpress dropset ggr 3Donkey i benpress dropset ggr 2Sen var det klart! Helt död och har en fruktansvärd träningsvärk i ryggen haha..Maten för detta dygnet blir tors, angus kött, kvarg, vassleprotein, mandlar, fullkornspasta, rapsolja, ägg, havre, blåbär, kanel, juice, banan, äpple, carbosyn, hydroisolat, brutalfx, kreatin, magnesium, zink, beta alanin, vitlökskapslar, mivitotal.. Ja det var väl det min tarm har/kommer få jobba med idag=)Snart jobb.. Sen imorn är det fridag.. Äta MAAAT!!!
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33642 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss