TopplistanDatorer & MobiltDetaljer för "Teknikbrunnen.se - allt om datorer och prylar"

Teknikbrunnen.se - allt om datorer och prylar

Teknikbrunnen.se - allt om datorer och prylar
En dator- och prylblogg med fokus på de senaste nyheterna och guiderna inom datorer, smartphones, mjukvara och säkerhet på internet.
Artiklar: 1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150

Artiklar

Fender släpper bluetooth-högtalarna Monterey & Newport
2017-07-19 22:52:00
Fender är ett legendariskt namn inom musikindustrin. Företagets gitarrer och förstärkare är kända världen över för sina egenskaper. Och nu vill Fender bredda sig ytterligare genom att släppa två nya bluetooth-högtalare med klassiska designdrag från 60-talets gitarrförstärkare. Av de två modellerna är Monterey den största, mest kraftfulla och dyraste modellen. Den är tänkt att placeras […] The post Fender släpper bluetooth-högtalarna Monterey & Newport appeared first on Tekniksmart.
Ryssland utreder om Fidget Spinners gör ungdomar till ?zombier?
2017-07-19 22:01:00
En statligt ägd nyhetskanal i Ryssland har rapporterat att Fidget Spinners kan ?zombifiera? och hypnotisera ungdomar. Bakgrunden till nyheten är en rapport från psykologen Svetlana Filatova som påstår att leksaken hjälpa fingerfärdighet hos barn men i övrigt förslöa sinnet. Rapporten ska enligt uppgift ha fått landets konsumentskyddsorganisation Rospotrebnadzor att reagera. Myndigheten kommer nu att undersöka […] The post Ryssland utreder om Fidget Spinners gör ungdomar till ?zombier? appeared first on Tekniksmart.
Google G Suite blir säkrare med varning om overifierade appar
2017-07-19 17:10:00
Google skruvar åt säkerheten rejält och gör enklare för användare av G Suite att identifiera overifierade applikationer som vill anslutas till tjänsten. Det Google gjort är att enkelt men effektivt. Varningsmekanismen i fråga består av en notifiering som visas för användaren när en overifierad applikation försöker få åtkomst till ett Google-konto av företagstyp. Om användaren […] The post Google G Suite blir säkrare med varning om overifierade appar appeared first on Tekniksmart.
LastPass Families ? smartare delning av lösenord med familjen
2017-07-19 16:44:00
LastPass Families är en ny tjänst för att spara och dela lösenord i en familj. Tanken är att flera personer ska kunna nå samma tjänster och webbsajter med samma LastPass-konto och på så vis använda internet säkrare. Upp till sex personer kan använda samma LastPass Families-konto varav en utses till administratör. Denne hanterar vilka som […] The post LastPass Families ? smartare delning av lösenord med familjen appeared first on Tekniksmart.
Pokémon Go Plus Ring ? här är nya tillbehöret till Pokémon Go
2017-07-18 22:34:00
Pokémon Go Plus Ring är ett nytt tillbehör för Pokémon Go och din mobiltelefon. Den låter dig fånga pokemon och använda pokestops utan att du behöver hålla i telefonen. I det stora hela fungerar Pokémon Go Plus Ring identiskt med befintliga Pokémon Go Plus. Du har en knapp som lyser upp när en pokemon eller […] The post Pokémon Go Plus Ring ? här är nya tillbehöret till Pokémon Go appeared first on Tekniksmart.
16 miljoner såg nya Game of Thrones ? första avsnittet Dragonstone slog all
2017-07-18 10:06:00
Premiären av sjunde säsongen med Game of Thrones kunde ha gått bättre. Fler än 16 miljoner rattade in avsnittet, varav 10.1 miljoner såg livesändningen och ytterligare 6 miljoner kollade via filmtjänster som HBO Nordic. Det kan jämföras med säsongsfinalen av sjätte säsongen som ?bara? nådde 8.89 miljoner tittare på livesändningen. Det kommer också bli intressant […] The post 16 miljoner såg nya Game of Thrones ? första avsnittet Dragonstone slog alla rekord appeared first on Tekniksmart.
Subway får stöd för Apple Pay & Samsung Pay ? men bara i 12 restaurange
2017-07-18 07:31:00
Betala med Apple Pay och Samsung Pay på Subway. Nu görs 12 butiker om så att du kan använda kontaktlös betalning, beställa i snabbkiosker och ladda mobiltelefonen i speciella laddningsstationer. The post Subway får stöd för Apple Pay & Samsung Pay ? men bara i 12 restauranger appeared first on Tekniksmart.
Nokia 8 ? ny bild kan visa kommande flaggskeppstelefonen
2017-07-17 22:08:00
Efter att tillverkaren HMD Global offentliggjort två nya budgettelefoner väntar världen fortfarande på den ena telefon som kan betyda något för företaget ? nämligen flaggskeppsmodellen Nokia 8. HMD Global har hittills varit mycket tyst om modellen men när officiella uppgifter saknar dyker ofta inofficiella upp som ett brev på posten. I det här fallet riktigt […] The post Nokia 8 ? ny bild kan visa kommande flaggskeppstelefonen appeared first on Tekniksmart.
Spotify betalar nu mindre till Sony Music ? gratisanvändarna straffas för n
2017-07-16 21:54:00
Spotify blöder pengar som aldrig förr, trots att antalet användare ökar för vart år. I ett försök att hålla nere kostnaderna har Spotify lyckats få ett nytt avtal med Sony Music som gör att kostnaderna kan hållas nere. Avtalet betyder kortfattat att Spotify inte betalar lika mycket för varje spelning av en låt som ägs […] The post Spotify betalar nu mindre till Sony Music ? gratisanvändarna straffas för nya avtalet appeared first on Tekniksmart.
Tangentbordet Gboard får inkognitoläge som inte sparar vad du skriver
2017-07-16 18:37:00
Om du använder det virtuella tangentbordet Gboard finns en ny spännande uppdatering att hämta för beta-testarna. Den bjuder bland annat på ett nytt inkognitoläge och uppdaterad design. Designändringarna handlar om användandet av nya ikoner i applikationen, en något uppdaterad verktygsrad och en ny GIF-knapp. Google har även lagt in en nyhet på tema-sidan med en […] The post Tangentbordet Gboard får inkognitoläge som inte sparar vad du skriver appeared first on Tekniksmart.
Microsoft släpper uppdatering till Surface Pro för att lösa vilolägesproble
2017-07-16 18:11:00
Har du en Surface Pro som till synes helt utan anledning går ner i viloläge då och då? Då kanske du vill veta att fler är drabbade samt att Microsoft har en uppdatering redo som ska lösa problemet. Uppdateringen släpptes den 13 juli och är resultatet av intensivt testande hos Microsoft för att hitta en […] The post Microsoft släpper uppdatering till Surface Pro för att lösa vilolägesproblemet appeared first on Tekniksmart.
Wolfenstein II: The New Colossus ? 4K & HDR med Xbox One X
2017-07-16 10:54:00
Wolfenstein II: The New Colossus presenterades under E3 2017 och är en direkt uppföljare till 2014 års Wolfenstein: The New Order. Det kommande spelet utspelar sig i ett nazi-kontrollerat Amerika under början på 60-talet och handlar om den ständiga protagonisten William “B.J.” Blazkowicz. Hans mål är att starta en revolution tillsammans med en underjordisk motståndsrörelse […] The post Wolfenstein II: The New Colossus ? 4K & HDR med Xbox One X appeared first on Tekniksmart.
Kingdom Hearts 3 bekräftas till 2018
2017-07-16 09:52:00
Kingdom Hearts 3 har äntligen bekräftats till 2018. Här kan du se den senaste 5-minuterstrailern till spelet från Disney och Square Enix. The post Kingdom Hearts 3 bekräftas till 2018 appeared first on Tekniksmart.
Apple stoppar VPN-baserade reklamblockerare på App Store
2017-07-16 08:58:00
Apple tillåter inte längre reklamblockerare som är VPN-baserade att laddas ner via App Store. Anledningen är att de kan stoppa reklam från att visas i applikationer för iOS ? och därmed visas inte reklam som Apple får intäkter för. Först att uppmärksamma nyheten är utvecklaren Future Mind som ville få en ny uppdatering till populära […] The post Apple stoppar VPN-baserade reklamblockerare på App Store appeared first on Tekniksmart.
Playstation 4 Pro släpps i vitt ? men bara i paket med Destiny 2
2017-07-16 08:32:00
Om du gått och hoppats på en vit variant av Playstation 4 Pro så har vi glädjande nyheter åt dig. Sony har planer på att släppa just en sådan modell ? men bara i paket med kommande storspelet Destiny 2. Den officiella färgen kallas Glacier White och den matchar snyggt till det vita tema som […] The post Playstation 4 Pro släpps i vitt ? men bara i paket med Destiny 2 appeared first on Tekniksmart.
Nintendo slutar tillverka New 3DS ? fokuserar på New 2DS XL, New 3DS XL &am
2017-07-15 10:20:00
Nintendo slutar tillverka New 3DS och väljer istället att fokusera på nyare Switch, New 2DS XL och New 3DS XL. Vill du verkligen ha den mindre handkonsolen är det alltså bråttom ? när lagren är slut är det bara begagnatmarknaden som gäller. Det finns inga uppgifter om varför Nintendo tagit beslutet att lägga ner New […] The post Nintendo slutar tillverka New 3DS ? fokuserar på New 2DS XL, New 3DS XL & Switch istället appeared first on Tekniksmart.
Spela in samtal med din iPhone ? Call Recorder sköter det åt dig
2017-07-15 09:36:00
Har du någon gång försökt spela in ett samtal på din iPhone vet du hur svårt det är. Apple tillåter inte direktinspelning till telefonen utan man måste använda sig av trepartssamtal där en tjänst spelar in åt dig eller använda jailbreak för att installera applikationer via Cydia som kan spela in. Kan du leva med […] The post Spela in samtal med din iPhone ? Call Recorder sköter det åt dig appeared first on Tekniksmart.
Så får du Tapu Koko till Pokémon Sun & Moon ? din första legendariska p
2017-07-15 08:25:00
Tapu Koko ges bort av Nintendo till alla med Pokémon Sun & Moon. Men skynda, det är ett begränsat erbjudande som bara gäller för en månad. The post Så får du Tapu Koko till Pokémon Sun & Moon ? din första legendariska pokemon appeared first on Tekniksmart.
Asus visar upp VP28UQG ? 4K-skärm med AMD Freesync
2017-07-14 22:40:00
Asus VP28UQG är en 28-tumsskärm med 4K-upplösning och AMD Freesync. Här läser du allt om nya budgetskärmen för gamers. The post Asus visar upp VP28UQG ? 4K-skärm med AMD Freesync appeared first on Tekniksmart.
Ofärdiga WordPress-sajter hjälper hackarna ? ny metod används
2017-07-14 07:51:00
Genom att scanna av internet på jakt efter ofärdiga installationer av WordPress kan hackare skapa administratörskonton och installera skadlig kod. Och hotet är mycket farligare än man kan tro. Säkerhetsexperter på säkerhetsfirman Wordfence har gått ut med att en ny sorts attack mot WordPress-sajter dykt upp. Nämligen att hackare letar upp webbsajter där WordPress inte […] The post Ofärdiga WordPress-sajter hjälper hackarna ? ny metod används appeared first on Tekniksmart.
Betala med PayPal på App Store och iTunes
2017-07-12 22:20:00
Apple har mjuknat kring hur man kan betala på iTunes och lägger till PayPal som ett alternativ på utvalda marknader. Tidigare har det bara varit möjligt att betala med ett inlagt betalkort, men kanske är detta starten på något nytt. Redan idag är det möjligt att betala med PayPal på Apple App Store, Apple Music […] The post Betala med PayPal på App Store och iTunes appeared first on Tekniksmart.
Nokia 2, Nokia 7 & Nokia 8 kan vara på gång
2017-07-12 11:08:00
Fler Nokia-telefoner kan vara på gång efter att en rapport bekräftat att tillverkaren HDM Global håller på att förbereda Nokia 2, Nokia 7 och Nokia 8 för lansering. När HDM Global presenterade sina första mobiltelefoner med Nokia-märkning var det många som mötte nyheten med stor skepsis. Och det är förståligt då det inte är finska […] The post Nokia 2, Nokia 7 & Nokia 8 kan vara på gång appeared first on Tekniksmart.
Datumet när andra säsongen av Stranger Things släpps ? nu vet vi
2017-07-12 08:18:00
Går du och väntar på andra säsongen av otroligt populära Stranger Things? Då kanske du vill veta datumet när de nya avsnitten börjar sändas ? för Netflix har äntligen bekräftar när de är redo. Tidigare har Netflix visat en trailer som avslöjade att säsong två eventuellt kunde släppas under halloween, men idag vet vi att […] The post Datumet när andra säsongen av Stranger Things släpps ? nu vet vi appeared first on Tekniksmart.
Minecraft: Story Mode – Season Two är äntligen släppt
2017-07-12 07:53:00
Minecraft: Story Mode – Season Two har släppts och du kan spela första episoden idag. Spelet presenterades av Telltale tidigt under juni månad och redan nu kan du ladda ner och köra ?Episode One? som är spelets introduktion till nästa stora (och episka) berättelse. Har du redan spelat igenom hela första säsongen kan dina val […] The post Minecraft: Story Mode – Season Two är äntligen släppt appeared first on Tekniksmart.
Horizon: Zero Dawn har nu New Game+ och Ultra Hard-läge
2017-07-11 14:57:00
Horizon: Zero Dawn har fått en uppdatering med version 1.30 som gör spelet roligare att spela igenom flera gånger. Tack vare valet ?New Game+? går det nu att köra igenom kampanjen fler gånger och samtidigt behålla alla nivåer, vapen och egenskaper från tidigare genomspelningar. Ett hett efterlängtat alternativ som släpps tillsammans med svårighetsgraden ?Ultra Hard? […] The post Horizon: Zero Dawn har nu New Game+ och Ultra Hard-läge appeared first on Tekniksmart.
Pichu, Pikachu & Raichu i Pokémon Sun & Moon – så hittar du d
2017-07-11 13:00:00
Här berättar vi hur du får tag på Pichu, Pikachu och slutligen Raichu i spelet Pokémon Sun och Moon till Nintendo 3DS / 2DS. Det är inga konstigheter när man väl känner till processen men det kan ta lång tid innan du får lägga händerna på en Pikachu, eller ens Pichu om du har otur. […] The post Pichu, Pikachu & Raichu i Pokémon Sun & Moon – så hittar du dem appeared first on Tekniksmart.
Half-Life får mindre uppdatering som löser småbuggar
2017-07-11 12:09:00
Valve har släppt en mindre uppdatering till Half-Life som löser en mängd buggar. Själva innehållet är kanske inte mycket att orda om (du kan läsa om alla fixarna längre ner) men det faktum att Valve uppdaterar ett spel med nära 20 år på marknaden är värt att uppmärksamma. Få spel har rönt så stora framgångar, […] The post Half-Life får mindre uppdatering som löser småbuggar appeared first on Tekniksmart.
Nier: Automata till PC har fortsatta stora problem
2017-07-11 10:10:00
Nier: Automata till PC har en hel drös med buggar som ställer till det för spelarna och hittills har antalet uppdateringar varit få och otillräckliga för att lösa problemen. Fyra månader har gått utan en enda förbättring. Square Enix har gått ut med en förklaring kring en del av problemen och säger att utvecklarna inte […] The post Nier: Automata till PC har fortsatta stora problem appeared first on Tekniksmart.
Icewind Dale 2 Enhanced Edition ? spelet du aldrig kommer att spela
2017-07-11 08:31:00
Utvecklaren Beamdog har bekräftat att det troligtvis aldrig kommer släppas en Icewind Dale 2 Enhanced Edition. Och anledningen till det är relativt enkel ? källkoden bakom spelet har nämligen gått förlorad. Det är givetvis inte hela historien bakom det negativa beslutet, men enligt Trent Oster på Beamdog är det den idag största anledningen. Förutom det […] The post Icewind Dale 2 Enhanced Edition ? spelet du aldrig kommer att spela appeared first on Tekniksmart.
Microsoft 365 ? en företagslösning med Office och Windows
2017-07-10 20:55:00
Microsoft har presenterat en företagslösning som inkluderar Office 365, Windows 10 och Enterprise Mobility + Security i samma paket. Ett enligt Microsoft fundamentalt skifte kring hur företaget designar produkter anpassade för företag. Det finns två nivåer av Microsoft 365 att välja mellan. Den största och mest avancerad är Microsoft 365 Enterprise som är anpassad för […] The post Microsoft 365 ? en företagslösning med Office och Windows appeared first on Tekniksmart.
Mer artiklar från denna bloggen:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150
33651 bloggar i topplistan.
Statistiken nollställs varje vecka.


Kontakta Oss